Răzvan Andrei Plăcintă sau libertatea de-a intra cu maşina în cine te enervează

E năbădăios foc băietul de 19 de ani al doamnei senator Sorina Plăcintă. Şi precoce.

Nici nu îi dăduseră bine tuleiele şi s-a pişat pe o troiţă. Deh, a vrut să-şi arate muşchii mai dihai decât atunci când i-a băgat limba în gură unui prieten.

Însă isprava i s-a părut prea subţire. Nu intra nici în  Top 100. Aşa că Andrei Plăcintă s-a învârtit de un accident rutier aseară. După care şi-a plesnit prietena peste bot în plină stradă. După care i-a distrus maşina şi junei. După care s-a încăierat cu aia de doreau s-o scotă din mâinile lui. După care a intrat cu automobilul într-unul dintre tâmpiţii care s-au amestecat în treburile sale, accidentându-l grav.

Avocatul angajat mintenaş de doamna senator zice că n-a fost decât o ceartă între îndrăgostiţi, dar procurorii îl acuză pe Răzvănel de loviri sau alte violenţe, tâlhărie, distrugere  şi – cireaşa pe tort – tentativă de omor.

Oare beizadeaua noastră se va potoli dacă va sta la răcoare 24 de ore, cât are mandat acum,? Habar n-am, aşa că aştept cu nerăbdare.

Nu-i exclus ca episodul următor să fie şi mai palpitant, să se tragă cu puşca. Şi dacă apăsa pe tăgaci, nimereşte ţinta? Asta-i întrebarea.

3 comentarii la „Răzvan Andrei Plăcintă sau libertatea de-a intra cu maşina în cine te enervează”

  1. Ca şi predecesorii lui ilustri, da si el m…e la tot cartierul. I-a venit vremea baiatului, iar mamitica sade in spate ca o pavaza.

  2. mamica lui, senatoarea, a zis ca e major. asa sa fie? vedem imediat, la judecata. dar parca vad ca judecatorii il vor trata ca pe un minor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.