search
top

Răzvan Andrei Plăcintă sau libertatea de-a intra cu maşina în cine te enervează

E năbădăios foc băietul de 19 de ani al doamnei senator Sorina Plăcintă. Şi precoce.

Nici nu îi dăduseră bine tuleiele şi s-a pişat pe o troiţă. Deh, a vrut să-şi arate muşchii mai dihai decât atunci când i-a băgat limba în gură unui prieten.

Însă isprava i s-a părut prea subţire. Nu intra nici în  Top 100. Aşa că Andrei Plăcintă s-a învârtit de un accident rutier aseară. După care şi-a plesnit prietena peste bot în plină stradă. După care i-a distrus maşina şi junei. După care s-a încăierat cu aia de doreau s-o scotă din mâinile lui. După care a intrat cu automobilul într-unul dintre tâmpiţii care s-au amestecat în treburile sale, accidentându-l grav.

Avocatul angajat mintenaş de doamna senator zice că n-a fost decât o ceartă între îndrăgostiţi, dar procurorii îl acuză pe Răzvănel de loviri sau alte violenţe, tâlhărie, distrugere  şi – cireaşa pe tort – tentativă de omor.

Oare beizadeaua noastră se va potoli dacă va sta la răcoare 24 de ore, cât are mandat acum,? Habar n-am, aşa că aştept cu nerăbdare.

Nu-i exclus ca episodul următor să fie şi mai palpitant, să se tragă cu puşca. Şi dacă apăsa pe tăgaci, nimereşte ţinta? Asta-i întrebarea.

3 Responses to “Răzvan Andrei Plăcintă sau libertatea de-a intra cu maşina în cine te enervează”

  1. Olteanu spune:

    Ca şi predecesorii lui ilustri, da si el m…e la tot cartierul. I-a venit vremea baiatului, iar mamitica sade in spate ca o pavaza.

  2. comitetul central spune:

    mamica lui, senatoarea, a zis ca e major. asa sa fie? vedem imediat, la judecata. dar parca vad ca judecatorii il vor trata ca pe un minor.

  3. Smecherii care spune:

    ne sfideaza zi de zi

Scrie un comentariu

top