Sinceritatea preşedintelui Traian Băsescu

Procurorii au cerut extindera anchetei asupra Monicăi Iacob-Ridzi, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a refuzat solicitarea anchetatorilor, iar Traian Băsescu a declarat la TVR:

„Dacă vreţi să fiu foarte sincer, eu cred că acel calculator (computerul Monicăi Iacob-Ridzi –n.m.) a fost demult investigat dar trebuie puse în dosar documente legale. Dacă n-a fost investigat este o prostie că n-au avizat extinderea anchetei şi asupra mijloacelor IT”.

Ce să înţeleg eu din acestă declaraţie?

Că preşedintele susţine faptul că anchetatorii au strâns ilegal probe,  adicătelea în contradicţie cu Codul de Procedură Penală, şi abia acum vor să intre în legalitate.

Ori că procurorii sunt incompetenţi.

Din acestă dilemă nu pot ieşi, dar  constat încă o imixtiune a preşedintelui Traian Băsescu în treburile justiţiei.

3 comentarii la „Sinceritatea preşedintelui Traian Băsescu”

  1. JO KUUL , la deruta a cambusierului este practicat de la inceput, si este deci de cam dedemult.La sfarsitul sezonului o sa reitereze alte ineptii, bazandu-se pe lejeritatea diafana a spuselor propri, care oricat de aberante ar fi sant inghitite de …pulime!

  2. Cred ca putem vorbi, in termeni juridici, de o „culpa comuna”.
    Imixtiunea sefului statului in justitie, daca ea are loc, se face efectiv cu complicitatea tampa a celor din justitie. Sunt convins ca daca cei din justitie „si-ar propune”, ar reusi sa-si asigure independenta si o functionare corecta. Nu o fac…De ce oare???

    Mi-e greu sa desprind un corp profesional (in speta pe cei din justitie) de restul societatii…Insa sunt convins ca daca justitia ar fi functionat BINE in acesti 21 de ani…situatia din Romania ar fi fost CU TOTUL ALTA!!!

    Asa…intr-o tara in care aproape TOTUL functioneaza prost…si justitia e parte din intregul acestei catastrofe cu numele de Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.