Recital Liviu Dragnea: Cu ce dracu mă ajută? Să dea un decret să mă împuște mâine VIDEO

Pe Liviu Dragnea, liderul PSD, îl cam lasă nervii? Nu cred. Mai degrabă e vorba despre o încercare de victimizare, foarte bine calculată. Un întreg arsenal garnisit cu „nu ştiu”, scuze, învinuiri, reproşuri, acuzaţii, doar ca să iasă basma curată. Întotdeauna, alţii sunt de vină, pentru căel, victima, n-ar avea putere şi control.

Atunci când a fost întrebat despre legea care permite persoanelor condamnate la închisoare să execute pedepsele la domiciliu, Dragnea, irascibil, l-a invocat pe… dracu.

Și cu ce dracu mă ajută pe mine, ca să înțeleg și eu? Că totuși, m-am săturat!, a fost replica lui Dragnea în faţa ziariştilor.

În afară de mine mai sunt oameni în țara asta? Pe ei nu-i întrebați? M-am săturat. Înseamnă că orice lege mă favorizează pe mine, sunt și eu om și efectiv îmi ajunge să răspund la aceste prostii….Vorbiți cu haștagul, vorbiți cu Iohannis, să dea un decret să mă împuște mâine și de poimâine să puteți discuta ce se întâmplă în țara asta. Ați ajuns, oameni tineri, să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România, a mai spus Dragnea.

UPDATE: Dragnea și-a pierdut cumpătul de mai multe ori cu jurnaliștii de la Parlament și, supărat pe faptul că aceștia îi adresau întrebări incomode și îi făceau poze, acesta a răbufnit de mai multe ori în fața camerelor de filmat.

Hai în baie cu mine, puiule! Hai în baie, că îți ies poze ca lumea acolo. Ce dracu’!, i-a spus Liviu Dragnea unui jurnalist care îl fotografia.

 

Un comentariu la „Recital Liviu Dragnea: Cu ce dracu mă ajută? Să dea un decret să mă împuște mâine VIDEO”

  1. Fecala Nr.1 din rrromanika saraca, in criza de nervi… De ce pana’mea nu trageti apa dupa el? In baie, cum vrea el… Borfash si Hotz ordinar. Au ajuns cele mai mari scursori si cei mai mari dobitoci sa dicteze in Ro…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.