Rectorul SNSPA vs George Simion sau de ce serviciile secrete străine ne vor felicita din nou pentru incompetenţă

Remus Pricopie, rectorul SNSPA, susţine că Parlamentul are obligaţia să clarifice acuzațiile la adresa lui George Simion privind legăturile liderului AUR cu serviciile secrete din Rusia. Corect. Ce afirmă Pricopie susţin mulţi politicieni ori ziarişti cu multă experienţă, dar, din câte se vede, nu le foloseşte la nimic.

De cel puțin 3-4 ani, George Simion vorbește și acționează după cum dictează Putin. Toate temele promovate de George Simion în România sunt în interesul Moscovei și în detrimentul țării noastre. Vedem și auzim mesajele sale pro-Kremlin aproape zilnic, numai instituțiile Statului Român nu văd, nu aud și nu dau semne că ar fi preocupate de subiect. Cred, însă, că această inacțiune, reală sau simulată, poate avea consecințe asupra traseului democratic al României. În opinia mea, dacă nu se investighează oficial și la vedere legăturile lui George Simion (și ale altora din jurul său) cu serviciile secrete din Rusia, acest politician de factură legionară va continua să-i păcălească pe români și să afecteze stabilitatea țării. Din datele deja expuse în spațiul public, există premise pentru demararea procedurilor legale privind scoaterea AUR în afara legii, iar unii dintre pseudo-politicienii acestui partid să fie investigați pentru încălcarea prevederilor constituționale, legale și a jurământului de credință față de poporul român, susţine Pricopie, conform snspa.ro, acolo unde puteţi citi întregul apel.

În rest, mă îndoiesc profund că demersul lui Pricopie va avea vreun deznodământ, de vreme ce pentru mulţi dintre parlamentarii noştri indiferenţa trece drept imparţialitate. Mai mult, sunt sigur că, din nou, multe servicii secrete străine, inclusiv cele ale Moscovei, ne vor felicita pentru incompetenţă.

Citeşte şi:

Un comentariu la „Rectorul SNSPA vs George Simion sau de ce serviciile secrete străine ne vor felicita din nou pentru incompetenţă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.