Renate Weber primeşte premiul Secera şi Ciocanul. Madam Şoşoacă, profund nedreptăţită: nici măcar o menţiune pentru delir

Renate Weber primeşte de la Societatea Timişoara premiul Secera şi Ciocanul pentru că ar fi subminat statul de drept în România. Fireşte că Avocatului Poporului i se cuvine ditamai distincţia, dar parcă merita şi madam Șoșoacă oarece atenţie.

Societatea Timişoara: Premiul Secera şi Ciocanul – Renate Weber (pentru susţinerea în Parlamentul european a încercărilor de subminare a statului de drept în România, proces iniţiat şi promovat de Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD). Premiul Secera şi Ciocanul se acordă pentru efortul depus întru conservarea şi susţinerea sistemului şi structurilor (neo)comuniste în România. Corect. Sper însă că, în mărinimia ei, Renate Weber va împărţi acest valoros premiu cu Alina Mungiu-Pippidi, o altă mare susţinătoare a ideilor creţe marca Liviu Dragnea.

Văd însă că, cel puţin deocamdată, senatoarea Diana Ivanovici- Şoşoacă, care vrea să-i dezgroape pe toţi cei morţi din cauza noului coronavirus (peste 21.000) ca să le facă ea o autopsie, e tratată cu indiferenţă de Societatea Timişoara. Asta în pofida faptului că propaganda rusă îi oferă o largă recunoaştere, promovând-o non-stop, iar Şoşoacă, plină de mândrie, postează pe paginile ei de Facebook toate articole din Sputnik, care o ridică în slăvi mai dihai decât îl tămâia Scânteia pe Ceauşescu.

Cred totuşi că madam Şoşoacă merita măcar menţiunea Delir cu premeditare, după ce a spus: Dezgropăm toți morții din România, facem autopsii, facem tot ce trebuie!, motiv pentru care le sugerez celor de la Timişoara să mai mediteze.

2 comentarii la „Renate Weber primeşte premiul Secera şi Ciocanul. Madam Şoşoacă, profund nedreptăţită: nici măcar o menţiune pentru delir”

  1. Revocarea Renatei Weber era o prioritate, dar a fost amânată. Noroc cu Societatea Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.