Sânii dezgoliţi ai Oanei Lis vs metrosexualitatea lui Victor Alistar

Victor Alistar, un biet metrosexual al politicii dâmboviţene, tocmai nominalizat într-o funcţie ministerială, are, deocamdată, niscai incompatibilităţi. Aşa că-i mare iureş în politică. Dar nu chestiunea asta o dezbat eu acum, ci faptul că, iată, cu toată tevatura, ştirea legată de Alistar are nici 2000 de accesări pe site-ul unei publicaţii serioase, în timp ce o alta, de pe acelaşi portal, în care-i vorba despre Oana Lis, depăşeşte vreo 40 de mii.

Pe scurt, respectiva doamnă, în haine de oraş – nici măcar în costum de baie – şi-a arătat ţâţele pe marginea unei piscine de lux, în toată splendoarea lor. Momentul,  exibiţionist, în care – întâmplător, fireşte – a căzut breteaua şi-au apărut sfârcurile, a fost consemnat şi fotografiat, iar cititorii s-au îmbulzit să afle toate amănuntele. După cum se ştie, Oana Lis nu-i nici măcar vreo vedetă de mâna a treia, chair dacă, din când în când, îşi mai arată chiloţii şi nurii.  Mare scofală. Adevărat, ar mai fi un amănunt: este nevasta unui fost edil al Capitalei despre care bucureştenii nu-şi mai aduc aminte. Cred însă că nici soţul dânsei nu mai ştie când, dar mai ales de ce a fost primar general.

Dar să revenim. Oare de ce-s mai accesate ţâţele doamnei Lis decât incompatibilitatea metrosexualului Alistar? Iată că am găsit şi răspunsul. În România, ţâţele sunt peste orice logică – deasupra tuturor legilor fundamentale ale gândirii. Vă rog să mă credeţi, fie şi dacă nu pot dovedi asta.

2 comentarii la „Sânii dezgoliţi ai Oanei Lis vs metrosexualitatea lui Victor Alistar”

  1. Oana LIS e in calduri si da si semnale pe masura! Deh, Viorel poate sa-i fie tata la diferenta de varsta dintre ei…Asa ca e foarte posibil ca focoasa Oana sa caute pretendent care sa se ochupe serios de ea!

    Caci, „pe partea financiara”, vorba lui BERBECALI, s-a ocupat deja prin casatoria cu Viorel. In cei 4 ani la Primaria Generala Bucuresti…zarnestianul a strans niscai maruntis cat sa nu-si faca griji la batranete si, sa nu intre in depresiile andropauzei, si-a luat si o bubulina pe post de sotie!
    Doar nu va imaginati ca Oana l-a luat de sot pe Viorel pentru ca era frumos, inteligent sau manierat…

    Pai nu? Ban la ban si sfarc la vedere!
    🙂

  2. modele propuse de presa mondena sunt jalnice. iar parte si mai proaste este ca facturile aste sunt si ingrozitor de proaste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.