search
top

SCUZE!

Este a patra oara cind niste timpiti ataca blogul insolent.ro. Acum am reusit să ridic din nou atat insolent.ro, cat si confidentialpress.ro. Le cer scuze tuturor celor care au incercat ieri sa intre pe aceste domenii fara succes.

5 Responses to “SCUZE!”

 1. Emil Berdeli spune:

  am sters comentariul desteptului din rm vilcea fiindca am hotarit sa cenzurez toate comentariile celor care injura doar ca sa se bage in seama.
  mars de pe blog, mascariciule!

 2. dragul meu, mascariciul te deranjeaza…nu te-am injurat. Doar ti-am zis niste lucruri pertinente. Fa-ti un control te rog la spitalul acela interesant de pe langa Piata Sudului. Te pup…imi esti simpatic

 3. Emil Berdeli. Un individ obscur, ipocrit, pervers, mincinos, neavând nici măcar logică, mânat de ură și interese financiare…….nu eu am zis-o. A zis-o unul care te cunoaste. Unul Cojocaru.

 4. Emil Berdeli spune:

  Ida Galbejita, m-au injurat atat de multi sectanti din MISA incat nici ca mai conteaza unul/una in plus.
  Remarc insa ca ai o parere corecta despre tine – de-ti zici Galbejita. Galbejala cu care te lauzi provine, cu siguranta, la pipi-ul pe care il ingurgitezi zilnic. La mai mare! Sa-l gusti cu placere – manca-te-ar Absolutul! – si pe al lui Bivolaru, ca altfel n-o sa evoluezi spiritual.

 5. stai linistit domnule…nu am nimic cu dumneata…nu sunt integrat in MISA…din contra, ii detest…imi retrag prima remarca legata de faptul ca cineva ti-a atacat site-ul…s-ar putea sa ai dreptate si chiar sa stii ca gasca lui Grig ti-au facut-o tocmai ca ai fost virulent cu ei… asa au procedat si cu alte site-uri. Sper sa nu ma manance absolutul…mai degraba sa ma manance Raiul. haila mai mare

Scrie un comentariu

top