Senatorul Roşca Stănescu, mânat de stafia Securităţii în lupta cu presupuşii ofiţeri acoperiţi

Sorin Roşca Stănescu, proaspăt senator PNL, fost informator notoriu al poliţiei politice comuniste, acuză:  Sebastian Ghiţă, patronul RTV, este ofiţer acoperit al SRI. Roşca Stănescu şi-a amintit acest amănunt după ce, iată, într-un final, s-a dumirit că televiziunea lui Ghiţă loveşte necruţător în PNL.

Am putea fi tentaţi să credem că foştii, mai mult sau mai puţin acoperiţi,  îi dau în vileag pe actualii, sub deviza: „Vom fi ce-am fost şi mai mult decât atât“. Însă, deocamdată, nu există vreo dovadă că Ghiţă s-a apropiat de vreun serviciu secret, aşa cum recunoaşte şi  informatorul Securităţii. De altfel, este de notorietate faptul că Roşca Stănescu joacă la cacealma de când se ştie. Aşa că, deocamdată, măsor doar distanţa astronomică dintre ceea ce este el cu adevărat: un ipocrit, şi ceea ce doreşte să pară: justiţiarul cărării luminoase.

În ce priveşte jocul legat de deconspirarea lui Ghiţă, pe care Roşca Stănescu l-ar controla – unul, chipurile, plin de suspans – nu-mi inspiră nici strop de curiozitate. Ba, sincer, chiar imi pare asemănător cu o mişcare a proştilor cu mari aspiraţii. Adicătelea, hai să vorbim despre funie în casa spânzuratului.

Până la urmă un singur lucu e  limpede: fantoma Securităţii bântuie încă PNL. Şi nici nu-i chiar aşa de rău: stafiile sunt mai ieftine decât orice sistem de alarmă, iar urletul lor sinistru poate fi perceput chiar şi de către simpatizanţii cu dopuri în urechi.

6 comentarii la „Senatorul Roşca Stănescu, mânat de stafia Securităţii în lupta cu presupuşii ofiţeri acoperiţi”

  1. Putere, avere fara margini, influenta. Ne conduc cu mana de fier, mimind democratia, asa cum o face acum si turnatorul SR Stanescu, mare presedinte de comisii prin Senat. Bravos natiune ca l-ai ales, halal sa-ti fie!

  2. Oricare va fi solutia, sunt cnnvios ca nu va schimba nimic din situatia disperata economica si politica in care ne aflam.Problema noastra este ca am fost invatati sa ne vindem ieftin 1L ulei alegerea -si din asta rezulta tot, iar vandutul ieftin a inceput cu tot ce am oferit pe o spaga de nimica (in comparatie cu castigul beneficiarului), din vremea lui tata Ilici.Tot din vremea aia a inceput si schimbarea romanului ca individ, rezultand acest amestec de manelisto-smechero-analfabet. Tocmai din acest motiv nu inteleg de ce cei care au votat cu Base sunt mai mult vinovati decat ceilalti , in pervectiva voastra.Mai mult , ca un votant al lui Antonescu, va transmit o parere personala subiectivismul evident in emisiunile din timpul alegerilor nu m-a facut decat sa descopar ca echidistanta postului Realitatea TV este aceeasi cu a Antenei, si B1 (Nasu’).Din nefericire oameni care nu credeam ca pot fii partinitori(Ursu, Turcescu si altii..)mi-au demonstrat contrariu.Deci imi ramane sa ma uit la BBC si EuroNews, iar ca o urmare fireasca trb intradevar sa caut viata pe alte meleaguri si dupa cum cred ca v-am aratat, nu numai politicienii sunt devina.

  3. Cristi Paturca a trait in casa de cultura a seidtntulor aproape toata viata lui. Acolo a cantat, a petrecut nopti, acolo statea mai mult decat acasa. Si tot acolo s-a logodit.Nu stiu sigur daca este adevarat, dar auzisem la un moment dat ca cei care conduceau casa de cultura, acum vreo 5 ani, nu l-au mai primit acolo, dar asta este doar un zvon pe care nu am cum sa-l verific.Poate acum, Casa de cultura a Studentilor ii va purta numele lui Cristi Paturca. Dumnezeu sa-l odihneasca!

  4. Și tu „IUDA”… ce vă mai place să vă scoateți ochii. Paradoxul este că SRS acum când a ajuns senator (asta pentru a se imuniza de pârnaie) i se sparg în cap toate „faptele bune” din vremea tinereții… LUCRU APRECIABIL, însă cam târziu zic eu… e deja senator!

    Cât despre domnia dvs dle Emil, vorba pionierilor „Tot înainte!”… însă cu atenție pentru că nu știi cine și ce scoate și despre „sfinția” ta!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.