Şerban Nicolae şi lupta lui ideologică împotriva coronavirusului sau pălăvrăgeala de proastă factură

Şerban Nicolae, cunoscut drept un palavragiu de proastă factură, lupta cu epidemia. Nu mai e prietenul penalilor, ci servitorul naţiei. S-au dus şi rivalităţile. Aşa că le cere celor la PNL, dar şi lui Klaus Iohannis, să intre cumva sub aripa PSD, ca să lupte cu virusul. Culmea-i că, mai întâi, le aruncă aspre sudălmi. Să-i frăgezească, probabil.

Şerban Nicolae, pe pagina sa de Facebook: Apel către Iohannis şi PNL… La început apelului, Nicolae îi mustră cu mânie proletară atât pe cei din PNL, cât şi pe Iohannis, acuzând, în actualul context, cârpeli și aroganțe inacceptabile ori faptul că puterea se încurcă în proceduri şi speră să blocheze Parlamentul. Nu lipsesc nici argumente beton precum țopăiala de imagine și țopăiala fiscal-bugetară, pentru ca apoi să scrie: …Noi, cei de la PSD, ne-am ținut de cuvânt! Am propus și vom mai propune măsuri urgente, la nivel legislativ, vitale în lupta cu epidemia și pentru combaterea efectelor negative, sociale și economice, generate de criză. Nu pentru imagine, nu pentru calcule electorale sau politice. Stimați colegi de la PNL, dacă aveți specialiști, dacă aveți oameni responsabili și de bună credință, dacă aveți soluții, veniți alături de PSD și de toate celelalte forțe politice care au înțeles imperativul acestor zile! Contribuiți pozitiv la efortul pe care îl face întreaga societate românească!
Partidul Social Democrat rămâne partidul tuturor românilor…
Adică: bla-bla, bla-bla, bla-bla pozitiv, în cel mai pur limbaj de lemn.

Mesajul lui Nicolae e ridicol şi arată că până acum n-a învăţat chiar nimic, deşi a fost foarte bine plătit de stat. Şi nici nu cred că va putea vreodată să iasă din pielea unui activist de la cooperativa agricolă de producţie. Şi, ca toţi activiştii ceapişti, el confundă agresivitatea cu inteligenţa.

În rest, Şerban Nicolae crede în continuare că unirea-n politichie trebuie ascunsă sub masca grosolăniei şi întreţinută cu înjurături. El ar mai vrea să fie catalogat şi drept fluent, dar nu-i decât contondent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.