Un homosexual îi înjură pe români, băgându-şi picioarele în toată măreţia Franţei

Laurent Ruquier, gay, cu orientare sexuală asumată, a jignit pentru a enşpea oară România şi pe români. Deunăzi, el a încurajat, cu rea credinţă, insultele pe care invitaţii emisiunii sale, „On n’est pas couché” (Nu ne-am culcat încă), difuzată de postul  TV France 2, le aduc tuturor românilor. Mai nou suntem: „Cerşetori nespălaţi care abia acum învaţă să citească”. Şi este doar un singur exemplu.

Nu vreau să insist asupra ieşirilor repetate ale lui Laurent Ruquier, care susţinea, nu cu multă vreme în urmă, că toţi românii sunt cerşetori. Consemnez doar o premieră made în France: un homosexual, aşadar un om care aparţine unei minorităţi, este xenofob. Drept dovadă, jigneşte grav o altă minoritate – etnică, adevărat – că despre ţiganii din România care cerşesc la Paris este vorba de fapt. Ciudat, majoritatea homosexualilor sunt recunoscuţi tocmai pentru toleranţa lor.

La fel de ciudat – Franţa parcă se face că nu bagă de seamă că Guvernul de la Paris, cu  Sarkozy în frunte, se teme de un scandal care poate căpăta tente de rasism şi xenofobie, cu implicaţii greu de prevăzut. Sunt însă încurajaţi cei care arată, fără discernământ, spre vinovatul de serviciu: românul. Pentru că doar acesta este de vină, nu autorităţile franceze care îi permit să cerşească.

Dar să lăsăm politica momentului. Hai să ne aducem aminte de vremea în care Hitler a invadat Franţa. A umilit-o atunci, ştergând într-o clipă secolele din gloria Hexagonului şi sub pretextul că decadenţa franceză contamina lumea. A fost nevoie apoi de foarte mulţi ani şi zeci de oameni iluştri pentru ca Franţa să îşi regăsească demnitatea pierdută, să pronunţe din nou răspicat: Liberté, Égalité, Fraternité, să-i uite tocmai pe cei care terfeliseră idealurile naţiunii.

Dar iată că apare Laurent Ruquier, care, contrar convingerilor minorităţii din care face parte, devine brusc mai intolerant decât un şef de lagăr nazist, băgându-şi picioarele, la fel cum procedează şi invitaţii emisiunilor sale, tocmai în măreţia regăsită a Franţei.

5 comentarii la „Un homosexual îi înjură pe români, băgându-şi picioarele în toată măreţia Franţei”

  1. Eventual aceia pe care pe care au pus japca din sistemul colonial apus. Ideatic da, dar sa nu uitam ca majoritatea valorilor intelectuale proveneau de la alti. Insusi simbolul Napoleone , in rest mizeria si nespalati ca francezi mai rar in EU.Necazul nostru este ca majoritatea romanes fac ca tinta sa fie transferata romanilor.

  2. E ca-n bancu ala cu Sostacovici caruia guvernul i-a facut cadou o masina. De fapt nu era Sostakovici ci un oarecare Ivan, nu i se facuse cadou ci i se furase si nu era o masina ci o bicicleta, Ceva de genul asta. Cam asa e si cu stirea asta. Domnu pe invers nu si-a bagat picioarele ci ceva dintre picioare, si nu si-a bagat ci i-a fost bagat si nu era vorba de Franta ci de propriulo posterior. S-a zapacit-fastacit domnu respectiv si l-a luat gura pe dinainte nu pe dinapoi.

  3. Eu am stiut ca frantujii sunt oameni de caracter, adica finuti, dar cind porcul asta care mai e si gay, spune ce spune, atunci sa-mi bag pula-n familia ma-sii si-n mortii ma-sii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.