Sfânta propagandă a vrut musai s-o întâlnească pe Viorica Dăncilă cu Emmanuel Macron. Strângerea de mână pe hol nu-i întrevedere

Presa de casă a PSD, convinsă că poate controla înţelesul cuvintelor, titra azi că Viorica Dăncilă a avut o întâlnire cu Emmanuel Macron în SUA.

Culmea însă, nici chiar Dăncilă n-a consemnat, pe pagina ei de Facebook , că ar fi avut vreo întrevedere cu preşedintele Franţei.

Aşadar, bombastic, am fost informaţi că, la reuniune a liderilor mondiali legată de combaterea terorismului, Viorica Dăncilă, premierul Românei, s-a întâlnit cu Emmanuel Macron, președintele Franței, cel care ar fi declarat încântat să o întâlnească. Nici pe departe.

N-a fost vorba despre nici o întâlnirea între doi lideri, aşa cum vrea să ne convingă, de pildă, DCNews. A fost doar o strângere de mâni protocolară, între demnitari, pe hol, în pauza unei reuniuni internaţionale. Acolo, în pauză, şi Macron, şi Dăncilă au dat mână cu mulţi alţi politicieni de prim rang, ceea ce însemnă cu totul altceva decât o întrevedere. Mă aştept însă ca, la bilanţul vizitei în SUA, niscai minţi sprintene sa catalogheze strângerea de mâini a celor doi drept „istorică”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.