Şi Laura Chiriac a fost cuprinsă de-o amintire romanţioasă legată de Dominique Strauss-Kahn

După ce lui Dominique Strauss-Kahn, tocmai ieşit de la duş, i-a scăpat mâna în chiloţii unei cameriste care venise să deretice prin camera directorului FMI, ziaristele de pe planetă deapănă amintiri fierbinţi. Chiar şi Laura Chiriac are ce povesti. Aflăm de la ea că domnul cu pricina, cel care nu face economie de seducţie, a încercat s-o agaţe, la Bucureşti, dar, evident, nu i-a mers.

Chiriac afirmă însă că şeful FMI „nu a pus niciodată presiune pe cele cărora se adresează. De aceea nici nu există plângeri în afară de cea a jurnalistei Tristane Banon care susţine că acesta ar fi violat-o în 2002.” Umor involuntar şi o elementară lipsă de logică. Musiu nu pune presiune, dar a violat-o pe franţuzoaică, că doar asta ne-a transmis doamna Chiriac.

Şi pentru că tot veni vorba despre celebrităţi, Chiriac şi-a mai amintit – tot în „Adevărul” de azi – cum, cu altă ocazie, şi Sarkozy a privit-o drept în ochi.

Dar să revenim. Unde nu-i logică, nu-i nici rigoare. Scriitoarea şi ziarista Tristane Banon n-a declarat niciodată că  Strauss-Kahn – caricatura socialistului-şampanie, cum îl numeşte acum presa britanică – a violat-o, ci doar că a încercat s-o violeze.

Tristane Banon afirma că şeful FMI „a vrut să îi ţină mâna pentru a răspunde ( la întrebările ei – n.m.), apoi braţul”, după care totul s-a terminat cu o încăierare. „Am sfârşit – declară Banon – prin a ne bate, ne-am bătut pe jos, l-am lovit cu piciorul, el mi-a desfăcut sutienul, a încercat să îmi scoată blugii (…). Când ne luptam, am rostit cuvântul «viol» pentru a-l speria, dar acest lucru nu l-a speriat”.

De ce din toată această descriere Laura Chiriac a reţinut doar cuvântul viol e o întrebare la care – cred eu – nici ea nu poate răspunde.

4 comentarii la „Şi Laura Chiriac a fost cuprinsă de-o amintire romanţioasă legată de Dominique Strauss-Kahn”

 1. …a dat masura minciunii, imposturii, delirului structurat, grotescului din presa rumaneasca!
  Nu e singura, cred ca sunteti convins de asta!
  Pai…sa nu va mire atunci marasmul din presa rumaneasca in anul de (diz)gratie 2011 su astfel de „jurnalisti”!
  Enjoy it!
  🙂

 2. ca sa-i citez pe cei de la Catavencu. Hai sa ne bagam in seama ca si noi suntem dame bine in carteir.

 3. Doar sexamintirile ne mai tin treji cind ne vorbeste Laura

 4. Toti maharii care vin la Bucuresti nu se gandesc decat sa evadeze la o cina romantica alturi de Laura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.