Şoşoacă vrea să trimită adversarii politic la Canal şi să-i dea afară din ţară pe cei care n-ar fi ortodocși

Între un scandal cu jandarmii şi o apariţie exaltată la tv, Diana Iovanovici-Șoșoacă s-a hotărât să dezvăluie şi belicosul ei crez politic. E identic cu cel al liderilor comunişti instalaţi de Moscova la Bucureşti, după război.

…Mi-e scarba de voi toti, tradatorii si ucigasii poporului roman! As umple puscariile cu voi si v-as trimite la canal pe toti! Sa munciti pt tara la a carei distrugere ati participat, inclusiv prin acceptare a starii de fapt si fara a lua macar o farama de atitudine impotriva nelegiuirilor!…a scris ieri Şoşoacă, senatore AUR, pe pagina ei de Facebook.

Patriotarda prostie a madamei, răspândită cu generozitate de câte ori are ocazia, n-o scuteşte de gravitatea afirmaţiilor. Aşadar, ea ar dori să-i trimită pe cei care nu împart crezul ei la Canal, in corpore, exact cum au procedat comuniştii în ani ’50. Atunci, munca forţată la Canalul Dunăre-Marea Neagră a reprezentat un experiment concentraționar criminal, soldat cu exterminarea a mii de oameni. Canalul, pe care vrea să-l reînvie Şoşoacă, reprezintă una dintre cel mai negre şi ruşinoase pagini ale istoriei noastre recente. Canalul, acolo unde vrea Şoşoacă să ajungă adversarii ei, a fost folosit în trecut de liderul comunist Gheorghe Gheorghiu-Dej pentru exterminarea clasei politice româneşti, a elitei intelectuale, dar şi a tuturor oponenţilor dictaturii proletariatului. Toţi deţinuţii politici care au trecut pe la Canal ori au murit acolo în perioada 1949-1953 erau catalogaţi de către autorităţile comuniste drept duşmani şi trădători ai poporului român, a căror reabilitare se făcea prin muncă forţată.

Şoşoacă nu este la primul derapaj grav. De pildă, la 26 ianuarie, a postat tot pe o altă pagina a sa de Facebook, un spici delirant şi extrem de virulent, ţinut însă la începutul lunii decembrie anul trecut. Atunci spunea: …Hai, gata! S-a terminat, se resetează România, se restartează. Băgați-vă mințile în cap. Ori sunteți naționaliști și patrioți, ori vă căiți și vă pocăiți și deveniți creștini ortodocși, ori valea la cei care vă plătesc de ani de zile să distrugeți România… În acest moment suntem cu ochii pe voi…

După recentul scandal de la spitalul Matei Balş, cu Şoşoacă protagonistă, mai multe site-uri printre care monitorulcj.ro sau playtech.ro au consemnat şi vorbele senatoarei AUR legate de faptul că aceia care n-ar fi creştini ortodocşi şi naţionalişti trebuie să părăsească ţara. Însă iată că vigilentul Consiliu Naţional pentru Combaterea Discriminării, foarte atent la declarațiile politicienilor legate de orice formă de discriminare, nu s-a sesizat încă, deşi, în opinia lui Şoşoacă, nişte cetăţeni români trebuie daţi afară din ţară în baza unor considerente aberante de natură politică  – prost ascunse sub sloganul bombastic: Resetarea Românei, după cum zicea ea.

Şi iată cum Şoşoacă păşeşte din ce în ce mai ferm pe urmele lui Vadim Tudor. Cel din urmă spunea în anul 2000 – ţara nu poate fi guvernată decât cu mitraliera şi, daca partidul său ajunge la putere, vor avea loc executii publice pe stadioane, după modelul chinezesc. În 2021, Şoşoacă vrea lagăre de muncă silnică într-o ţară a Uniunii Europene.

UPDATE/ 1 februarie/ Sub titlul, Diana Șoșoacă, mesaj fulminant: „Trădătorii să dispară, i-aș trimite la Canal pe toți!, propaganda rusă, prin voce agenţiei de presă Sputnik, susţine dorinţa senatoarei Șoșoacă de a trimite la canal adversarii politici.

3 comentarii la „Şoşoacă vrea să trimită adversarii politic la Canal şi să-i dea afară din ţară pe cei care n-ar fi ortodocși”

  1. Nimic nu este întâmplător. Șoșoacă, care vrea să îngroape oameni la canal, reprezită la A.U.R. partea radicală a partidului Neamul Românesc, condus de traseistul Ninel Peia, exclus din PSD după ce a susținut că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe copiii din Argeș, și controversatul general Mircia Chelaru, acuzat de multe ori ca îi lipsește o doagă. Peia susținea și că educaţia sexuală în școli să fie pedepsită cu închisoarea ori idioțenia că acum românii sunt vaccinați cu japca, chiar dacă cererea e mult mai mare decât oferta, ca și multe alte aberații animate de un naționalism primitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.