Atins de mânia proletară, Codrin Ştefănescu clamează lipsa de caracter a celor din PSD: Nu mai vor să-i dea funcţie

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, scrie pe Facebook despre lipsa de caracter a colegilor săi din partid. Mai citesc odată. Da, nu m-am înşelat: textul e fabulos – mânie proletară traseistă în stare pură.

Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook: Prea multe lipitori si prea multe personaje lipsite de caracter in preajma noastra. Prea multi fātarnici si prea multi trādātori pe metru pātrat. Si unii dintre acestia chiar vor sa ne fie Sefi ! Sa-i urmam neconditionat si sā ne supunem cu piosenie. Eu, unul, nu o voi face ! Asta am vrut sa vā zic…

Aşadar, un pasionat traseist politic vorbeşte despre făţarnici şi trădători, arătând, încă o dată, deşi nu mai era nevoie, cât de uriaşă e distanţa dintre fapte şi vorbe.

Apropo de trădare şi făţărnicie. Codrin Ştefănescu n-a jucat doar rol de trompetă a lui Dragnea. În anul 2000 a fost ales deputat pe listele PRM, partid catalogat drept extremist şi xenofob, mai ales datorită ideilor pe care le clama Corneliu Vadim Tudor, fostul său lider. Numai că, la un an de la preluarea mandatului, Ştefănescu este exclus din partid, în contextul în care, alături de alți membri ai PRM, ar fi dezvăluit o serie de informații compromițătoare despre… da, cred că bănuiţi, Corneliu Vadim Tudor. În iunie 2001, Codrin Ștefănescu s-a alăturat PSD. Ulterior însă, el a părăsit PSD și s-a înscris în Partidul Conservator, controlat de Dan Voiculescu. În 2009, Ștefănescu a revenit în PRM şi – atenţie! – este numit președinte al filialei PRM București. Ulterior, a plecat din PRM şi s-a întors PSD.

Ştefănescu poate folosi orice limbaj doreşte, poate să scrie pe Facebook cearceafuri de scrisori deschide către PSD, Lacul Techirghiol ori către Planeta Marte, pentru că niciodată nu va putea spune altceva decât ceea ce este cu adevărat: un traseist politic.

Cum era de aşteptat, Sputnik, vocea propagnadei ruse, îl laudă pe Ştefănescu şi catologhează mesajul său către PSD drept unul „nuclear”.

Cu ceva vreme în urmă, referindu-mă la politicianul Codrin Ştefănescu, scriam că niciodată n-am văzut un personaj care să clameze cu atâta obstinaţie democraţia, pe care, de fapt, o percepe drept autocraţia celor aleşi – el fiind unul dintre ei, fireşte.

În ce-l priveşte, n-am niciun dubiu. Mă întreb doar dacă, la congres, PSD va încerca măcar să salveze aparenţele. Sincer, habar n-am.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.