Spulberat de Vulpiţa: Dragnea vrea să arate că încă există, dar este ignorat până şi de Codrin Ştefănescu, altădată umbra «liderului maxim»

Pe vremuri Liviu Dragnea spunea prostii de genul: Am variantă de rezervă decât dacă voi fi omorât. Acum, dă interviuri anoste din penitenciar ca să priceapă cel puţin o grupare din PSD că el cugetă, deci încă există. Numai că respectiva grupare se uită în cu totul altă parte, ignorându-l pe Dragnea.

Din câte se vede deocamdată, interviul pe care Dragnea i l-a oferit Ancăi Alexandrescu, fosta sa consilieră, arată că el nu cugetă cu nimic mai mult decât atunci când se credea pe val. Aceleaşi marote de dinainte încarcerării: statul paralel, Iohannis, SRI, Maior, Coldea, Kovesi. Mă mir că a uita-o p-aia cu asasinii de la Athénée Palace, dar cred că s-a emoţionat atunci când Anca Alexandrescu a spus: Mi-a fost dor să vă văd!, iar el a răspuns: Și mie mi-a fost dor să te văd!

În ce priveşte atacurile lui Dragnea la actuala conducere a PSD, recte la Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, acestea n-au stârnit nici măcar reacţia lui Codrin Ştefănescu, fost locotenent al lui Dragnea şi critic acerb al lui Ciolacu. Altădată, Ştefănescu îl lauda pe Dragnea şi dacă tuşea de la prea mult tutun. Acum, tace mâlc, în pofida faptului că fostul lider maxim a dat primul interviu după mai bine de un an de detenţie.

Deşi searbăd în dialogul telefonat cu Anca Alexandrescu, Dragnea este extrem de limpede atunci când vorbeşte despre banii Irinei Tănase, recent subiect de presă. Iubita sa mai tânără cu 30 de ani a fost protagonista unei recente anchete jurnalistice realizat de Rise Project, care dezvăluia ca tânăra a cumpărat proprietăţi în Bucureşti şi Ilfov, în valoare de 350.000 de euro: …Şi chestia asta cu Irina (îi spunea Dragne fostei sale consiliere). Nu e persoană publică, nu are nicio obligaţie să dea informaţii. O să spună şi ea la un moment dat. Eu cred că disperarea e destul de mare dacă au ajuns să se ia de la nimic. Este o mizerie

De unde pricep că 350 de de euro reprezintă mai nimic, iar, în opinia lui Dragnea, Irina Tănase n-ar trebui să fie deranjată niciodată cu întrebări mizerierabile despre asemenea fleacuri.

În ce priveşte audienţa postului Realitatea PLUS, unde a fost difuzat interviul din penitenciar cu Liviu Dragnea – modestă. Dialogul dintre cei doi a fost urmărit cam de 150.000 de oameni, iar, drept comparaţie, serialul Vulpița de pe Antena 1 de peste 1,3 milioane de telespectatori, potrivit paginademedia.ro.

Informaţia asta nu mă miră. Până la urmă, uitarea ne face viaţa suportabilă.

Citeşte şi: Iubita lui Dragnea nu mai întreabă prosteşte: „Liviu este mai mare decât tata?“, ci investeşte sume astronomice în case

Un comentariu la „Spulberat de Vulpiţa: Dragnea vrea să arate că încă există, dar este ignorat până şi de Codrin Ştefănescu, altădată umbra «liderului maxim»”

  1. Isi face singur respiratie artificiala, este o caricatură teatrala, nimic altceva, cum spunea regizorul Andrei Serban. Problema lui acum e dosarul Teldrum. Vine gramada peste el si il poate lovi drept in moalele capului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.