Suporter din Giuleşti către fiul lui Dragnea: Barosane, vezi că ești patron de fotbal pe banii furați de taică-tu VIDEO

Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, liderul PSD, aprig mustrat de un suporter în Giuleşti.

La ieșirea de pe stadion, Valentin Dragnea a fost abordat de un bărbat care i-a strigat: ”Barosane, vezi că ești patron de fotbal pe banii furați de taică-tu, băi! Pe ciordeală ești patron, băi! La pușcărie să vă duceți amândoi, băi! Infractorilor! Ești patron pe banii furați de la copii! Nenorociților! Ești patron pe bani furați de la noi, din buzunarul nostru! (…) Nu mai ieșiți singuri pe stradă, v-ați luat gărzi. Infractori! La pușcărie să vă duceți, cu taică-tu în frunte”, i-a strigat insistent bărbatul în timp ce Valentin Dragnea se îndrepta spre mașina care staţiona pe trotuar

Fiul lui Dragnea a participat aseară la meciul de fotbal dintre Rapid – Turris-Oltul Turnu Măgurele. A fost însoțit de soția lui, Gina, dar și de bodyguarzi.

Fiul lui Liviu Dragnea a participat aseară la meciul de fotbal dintre Rapid – Turris-Oltul Turnu Măgurele. A fost însoțit de soția lui, Gina, dar și de bodyguarzi.

Jurnalista Camelia Tabacu, cea care a distribuit imaginile pe YouTube, susţine că gărzile de corp ale lui Dragnea jr au bruscat un jurnalist de la gsp, dar, la ieșire, ”atitudinea sfidătoare s-a înmuiat brusc”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.