Toxic: Şerban Nicolae poate deveni preşedintele Senatului. PSD a luat-o pe drumul nou – înapoi

Liderii PSD spun că vor o reformare a partidului. Poate că una înapoi, de vreme ce Şerban Nicolae a fost propus pentru funcţia de preşedinte al Senatului. Pe cel care poate ajunge al doilea om în stat l-am asociat, de când a intrat în politică, cu restauraţia naţional-comunistă.

Şerban Nicolae este un apropiat a lui Liviu Dragnea şi un aliat al fostului lider PSD în lupta contra Justiţiei.

Şerban Nicolae este nemulţumit pentru că România a aderat la Parchetul European sau pentru că actualii guvernanţi au o relaţie prea bună cu ambasadorii statelor UE ori cu ambasadorul SUA, motiv pentru care propaganda rusă îl aplaudă frenetic.

Şerban Nicolae este parlamentarul care a spus că partizanii anticomunişti din munţi au slăbit capacitatea de apărare a României, iar acţiunea lor a fost îndreptată împotriva intereselor ţării. Aberaţia m-a convins cât este de toxic acest activist al PSD, că poltician nu pot să-l numesc.

Şerban Nicolae s-a acoperit de ridicol după ce a spus că anumiţi parlamentari, care au aprins lumina telefonului în timpul protestelor împotriva Ordonanţei 13, s-ar face vinovaţi că folosesc mobilele primite în interes propriu. Stupid. Şi un copil ştie că lumina unui telefon mobil nu se taxează. Acelaşi Şerban Nicolae a folosit un limbaj suburban şi a jignit incalificabil, chiar în Parlament, o deputată a USR.

În februarie 2018, Şerban Nicolae afirma, într-un interviu acordat Euronews (vezi imagini mai jos), că persoanele corupte nu ar trebui arestate, acuzând că încarcerararea lor ar reprezenta un abuz și o formă de răzbunare.

În iulie 2019, după arestarea lui Liviu Dragnea, Șerban Nicolae a fost suspendat din fruntea grupului senatorilor PSD fiindcă a criticat deciziile luate de Viorica Dăncilă.

Azi, Sputnik, vocea propagandei ruse, a titrat: Șerban Nicolae, propunerea PSD pentru președinția Senatului

3 comentarii la „Toxic: Şerban Nicolae poate deveni preşedintele Senatului. PSD a luat-o pe drumul nou – înapoi”

  1. Porcul ăsta nesimțit președinte la Senat?Javră asta nu a făcut altceva de când este in politică decât să-l lîngă la cur pe fostul borfaș Cătălin Voicu in trecut,iar mai nou pe borfașul livache de Teleorman.

  2. Toxic și total analfabet științific, acest Șerban ! Reformrea PSD-ului se face NUMAI și NUMAI cu oameni INTLIGENȚI, școliți la cele mai performante Universități. Individul Șerban s-a speriat de explozia Big Bang și cu nu înțelege …. Cum să înțeleagă el această uriașă BĂȘINĂ a universului ( spun bășină ca să priceapă și Șerbănică !) și că universul începe și sfârșeșe cu ZEROOO …? Pricepi Șerbănică ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.