Traian Băsescu le îndeamnă pe Elena Udrea şi Roberta Anastase să mai mănânce niscai politichie ca să ajungă „grele”

După ce le-a ridicat în slăvi, Traian Băsescu s-a sucit. Aşa că le-a lăsat să cadă, hăt, de sus. În opinia iubitului nostru preşedinte,  Elena Udrea şi Roberta Anastase nu sunt deocamdată „grele” în sfânta politichie – şi nici în sondaje.

În consecinţă, e bine ca ele să nu se gândească la niscai funcţii fiindcă „mai au de mâncat politică, sunt în devenire”, după cum s-a exprimat acelaşi Traian Băsescu. Cu siguranţă, atât Udrea, cât şi Anastase preferau tone de invidie – venite din orice parte – decât un gram de dispreţ din parte preşedintelui. Mai ales că n-a fost vorba doar despre un grăunte de lipsă de consideraţie, ci despre o ditamai basculanta. Adevărul e că dispreţul este forma cea mai fină a răzbunării, iar Traian Băsescu doreşte să arate liderilor PDL, nu doar celor două, că nu mai sunt demni de el.

Ceea ce n-a aflat încă Traian Băsescu este că dispreţul trebuie să fie cel mai tăcut sentiment al nostru. Însă dacă ştia acest adevăr, chiar avea şanse să fie preşedintele tuturor românilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.