Tupeu fără frontiere: Propaganda rusă din România vrea s-o propună pe Viorica Dăncilă omul politic al anului 2018

Agenţia Sputnik, vocea propagagandei ruse în România, vrea musai să-i facă pe plac Vioricăi Dăncilă şi o propune drept omul politic al anului 2018, cel al centenarului.

Articolul din Sputnik este scris de către Dragoş Dumitriu, fost deputat PRM şi lăudător înfocat a lui Corneliu Vadim Tudor. După ce a părăsit PRM, Dumitriu s-a înscris în Partidul Conservator (fost Umanist), fondat de Dan Voiculescu. Acum, naţionalistul de altă dată a devenit „internaţionalist” şi lucrează (adevărat, ca un ageamiu) pentru propaganda rusă din România.

Sputnik România Moldova o propune pe Viorica Dăncilă pentru titlul de Omul Politic Român al Anului Centenarului (…). Prima femeie din istoria țării care conduce Guvernul a avut intervenții memorabile în Parlament, în cadrul unor manifestări interne și internaționale, la ședințele Cabinetului sau în diverse interviuri și conferințe de presă, scrie Dumitriu în Sputnik, acoperindu-se de un ridicol fără margini.

Afirmaţia că Viorica Dăncilă – regina gafelor impardonabile, certată ireconciliabil cu limba română, subiect inepuizabil de băşcălie -, are intervenţii memorabile sfidează cel mai elementar bun-simţ, motiv pentru care nu mai e nimic de comentat.

Da, adevărat, prostiile „memorabile” rostite zilnic de Dăncilă ne-ar putea fi folositoare, însă doar dacă i le-am impozita masiv, aducând banii de la buget. Aşa că propunerea Sputnik, vârf de lance al propagndei Kremlinului în România, poate fi lesne încadrată la capitolul tupeu fără frontiere, ca să folosesc un limbaj diplomatic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.