Buşcu, Chirieac, Pieleanu, Savaliuc ar fi plătiţi de PSD din banii pe care partidul îi încasează de la stat drept subvenţie

Aflu din Newsweek România ceea ce se vorbea de multă vrem în lumea presei: PSD şi-ar plăti gras ziariştii şi sociologii de casă, iar banii folosiţi ar fi cei încasați de partid de la stat, drept subvenție.

Doru Bușcu, de la Cațavencii, cunoscut drept unul dintre cei care-l consiliază pe lui Liviu Dragnea, liderul PSD, sta în capul listei cu cele mai mari sume de bani. Newsweek afirmă că acesta le-ar fi încasat de la PSD prin intermediul unor firme de consultanță. Doru Bușcu neagă însă și susține că e vorba despre simple contracte comerciale și că el n-ar susține PSD.

Cine mai e pe listă, conform Newsweek România.

Pai Vasile Dâncu, Bogdan Chirieac, Marius Pieleanu, Mirel Palada.

Nu lipsesc nici Răzvan Savaliuc ori Adina Anghelescu, dar nu-i vreo surpriză.

 

Citeşte tot articolul din Newsweek România.

Respectiva dezvăluire vine după ce s-a afla ce sume fabuloase încasează Ionuţ Cristache şi colaboratorii săi de la TVR, printre cei din urmă se află şi pe Marius Pieleanu, pomenit mai sus.

Tupeul dat la maxim: Păreristul Cristache acţionează presa în judecată pentru că a îndrăznit să publice salariul fabulos pe care-l încasează de la TVR

Şi Lavinia Şandru, fosta soţie a lui Darius Vâlcov, omul lui Dragnea la Guvern, e plătită regeşte de TVR, iar recent, într-o emisiune a televiziunii publice, i-a închinat un imn de slavă Vioricăi Dăncilă.

 

4 comentarii la „Buşcu, Chirieac, Pieleanu, Savaliuc ar fi plătiţi de PSD din banii pe care partidul îi încasează de la stat drept subvenţie”

  1. SUNTETI ATAT DE MIZERABILI ! AS FI MULTUMIT SA CITITI REMARCILE CARE SE FAC LA ADRESA VOASTRA(NU DV CA NU MERITATI). VA STIU DIN TINERETEA MEA CA SUNTETI SI ATI FOST NISTE JIGADII, MAI ALES CHIREAC – CACACIOA SI FRICOS(ADU-TI AMINTE DE MINERI CAND AU VENIT LA RO LIB.) TE MURDARISESI LA CUR !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.