Tupeul dat la maxim: Păreristul Cristache acţionează presa în judecată pentru că a îndrăznit să publice salariul fabulos pe care-l încasează de la TVR

Ionuț Cristache, reacţie lamentabilă după ce Libertatea a publicat faptul că încasează un salariu absolut fabulos pentru un jurnalist din România, plătit din bani publici, care realizează o emisiune clasată pe poziţia 14 în topul talk-show-urilor.

Însă Cristache, poreclit Sărmăluţă, încă de pe vremea când activa la Antena3, acum un simplu părerist pro-PSD la TVR, nu vreun corespondent de război care-şi pune viaţa în pericol, s-a băşicat pentru că Libertatea  dezvăluie suma încasată pentru emisiunea România 9,  ameninţând cu instanţa de judecată.

El invoca protecţia datelor, ca şi cum, dacă aflăm ce salariu fabulos primeşte de la o instituţie publică, viaţa sa privată ar fi afectată.

Poţi să ştii lesne ce salariu are Iohannis, Dragnea ori Tăriceanu, dar, iată, al lui Cristache ar fi Top Secret.

Cu atat ma puteau lua! Nu am origini nesantoase, nu am afaceri, nu am contracte, nu prezint zilele orasului x sau petreceri campenesti, nu moderez conferinte, nu frecventez cercuri politice, atat mi-au putut gasi, un salariu, culmea, si aici au dat gres, atat de disperati sunt sa ma agate cu ceva!, dar propaganda a inceput sa arunce deja in ventilator, inutil sa detaliez acum! Pentru asta voi merge in instanta, asa e viata in Romania, nefireasca. Nu pot sa nu constat un lant de coincidente si ca serviciile s-au vitaminizat si ele in ultima perioada!…, a spus Ionuţ Cristache, conform DCNews.

Aşadar, exact după modelul cunoscut, de vină e propaganda, „statul paralel”, „serviciile” şi, nu m-aş mira, planeta Marte. Probabil că, într-un final o să aflăm şi faptul că

În rest, e simplu: Cristache, ajuns de la Antena 3 la TVR pentru că PSD se află la putere. Doar din acest motiv este plătit regeşte de noi toţi, chiar dacă emisiunile sale scârţâie jalnic. Şi, probabil, într-un final, o să aflăm şi faptul că respectivul are un contract plătit din bani publici cu foarte multe clauze de confidenţialiate. Nu m-ar mira, că doar trăim în ţara lui Dragnea.

UPDATE: Libertatea a publicat şi un un tabel în care arată plățile făcute în cursul acestui an de TVR către Cristache și colaboratori permanenți ai acestuia.
Potrivit respectivei publicaţii, televiziunea publică plătește aproape 156.000 de euro realizatorului Ionuț Cristache și colaboratorilor acestuia: Ion Cristoiu, Mircea Dinescu, Marius Pieleanu, Cristian Gheorghe, Radu Soviani. Adică, aproape 13.000 de euro pe lună.

2 comentarii la „Tupeul dat la maxim: Păreristul Cristache acţionează presa în judecată pentru că a îndrăznit să publice salariul fabulos pe care-l încasează de la TVR”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.