Ultima rătăcire: Madam Şoşoacă spune că românii sunt nişte boi şi se vaită că va fi aruncată în aer

Diana Iovanovici-Șoșoacă, senator, nu se poate împăca, în ruptul capului, cu ideea că românii se vaccinează. Aşa că a făcut scandal în Piața Constituției, la centrul de vaccinare drive-through. Ba chiar a spus despre cei care se vaccinează: Uitaţi-vă cum sunt duşi ca boii la tăiere şi se aruncă cu capul înainte pentru o vacanţă…

Şi pentru ca circul să aibă şi suspans, hop şi-o victimizarea după modelul Dragnea. Adică, dându-şi toată silinţa, madam Şoşoacă s-a văitat dramatic – ar fi fost avertizată că i se va pune şi o bombă, precum omului de afaceri de la Arad, fiindcă se opune vaccinării. Însă neînfricata Şoşoacă zice că nu-i pasă, dar nici nu aflăm cine i-ar vrea răul. Pentru că, se ştie deja, ea are o slăbiciune faţă de cei care, zice ea, o ameninţă de când a intrat în Parlament – nu-i divulgă.

Vă reamintesc, la Dragnea nu era vorba despre vreo bombă, ci despre niscai patru asasini plătiţi. Ăia de au stat la Athénée Palace trei săptămâni, dar pe care nu i-a văzut nimeni.

Şi ar mai fi ceva de consemnat. RTV, pentru care Şoşoacă era lumină călăuzitoare, pare să se lepede de ea. Altfel, la respectivului post tv nu se spunea: …Şoşoacă a început să-i jignească pe toți cei care aleg să se vaccineze.

2 comentarii la „Ultima rătăcire: Madam Şoşoacă spune că românii sunt nişte boi şi se vaită că va fi aruncată în aer”

  1. Ne uitam indiferent la acesti clovni care, in realitate, lovesc la temelia statului mai ales intr-o perioada de criza, cum estea si aceasta criza medicala fara precedent. Intr-o zi indiferenta asta s-ar putea sa ne coste scump si zimbetul sa ni se stearga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.