Urmând sfatul ministrului Baconschi, imi ţin rangul şi comentez, cu serioazitate, despre sexorcizarea Oanei Zăvoranu

Teodor Baconschi roagă ziariştii să trateze subiectul amplasării scutului antirachetă, la Deveselu, cu sobrietate. „Trebuie să ne ţinem rangul”, spune ministrul de Externe, fiindcă e vorba despre siguranţa naţională. Ca să vezi.

Sa fim cumpătaţi, urmând sfatul onorabilului nostru demnitar, chiar dacă, de pildă,  oficialii de aştia la Washington,  tocmai cei care au ordonat instalarea scutului, perorează în valuri cu privire la operaţiunea de lichidare a lui Osama bin Laden. Ba chiar mai dihai decât politicienii de pe malul Dâmboviţei atunci când ne promit că o s-o ducem din bine în mai bine. Însă eu am să rămân un ziarist sobru, indieferent ce declară domnul Bachonschi. Chiar şi când comentez despre remuneraţia pe care ar fi ridicat-o Zăvoranca pentru fotografiile din Playboy.

Legenda spune că ar fi vorba despre vreo 20.000 de Euro. Acum, ca să îmi ţin rangul, vorba ministrului, după ce am privit imaginile cu exorcizarea „păcătoasei” din revista pentru bărbaţi, trag concluzia – ţinând cont şi de faptul că Oanei Zăvoranu i-a scăzut vertiginos cota, chiar şi după ce s-a dat angel radios – că, de fapt, diva cu năbădăi n-a luat, ci a dat 20.000 de Euro ca să apară în Playboy.

Sper că-i mulţumit domnul Baconschi. Mi-am ţinut rangul, nu? Spre deosebire de ziariştii care au clevetit pe margina unei presupuse aventuri amoroase în care protagonişti erau actualul nostru ministru de Exterene şi Manulea Vulpe (ambasador), finalizată, cu anii în urmă, într-o cadă jacuzzii din îndepărtata Australia, în loc să trateze subiecte serioase de la acea vreme.

3 comentarii la „Urmând sfatul ministrului Baconschi, imi ţin rangul şi comentez, cu serioazitate, despre sexorcizarea Oanei Zăvoranu”

  1. Austalia, un vis frumos de tinerete printre anii trecatori.

  2. Don Emilio,ca pe timpurili cu Radio Erevan si ridicarea la culmi nebanuite! Cu automobilul Volga posibil pt. toata lumea!Nu se da -se ia, si nu …masina ci bicicleta!Asa ajunse si cu …purtatoarea de imagine a TRY bunului! Fara PEEEEEEEEPE, doar cu Lambyyyyy,si fara paraliii,ramane si timp de dattt pt. pitzipoanca!

  3. Cred ca a dat mai mult,altfel nu gases explicatia publicarii pozei de mai sus.Super articolele tale ca de obicei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.