Va scăpa Regele asfaltului de pârnaie?

Omul de afaceri Costel Căşuneanu, patronul firmei PA & CO International, supranumit Regele asfaltului, a fost beneficiarul unor contracte consistente  încheiate cu statul, pentru reabilitarea drumurilor.

El se laudă în gura mare că este prieten cu  Băsescu, pentru care ar fi făcut o mulţime de lucruri. Anul trecut, Căşuneanu s-ar fi plâns la telefon unei cunoştinţe, că deşi a plătit costurile apartamentului Ioanei Băsescu din Băneasa, n-a mai fost ajutat de oamenii PD-L din teritoriu să-şi dezvolte afacerile. Se pare că există o înregistrare neautorizată a acestei convorbiri, realizată de direcţia de informaţii a Ministerului de Interne, fosta unitate “Doi ş-un sfert”. O sursă din lumea informaţiilor susţine că Regele asfaltului i-a dat mai multe telefoane fiicei preşedintelui, Ioana Băsescu, prin care îi reproşa că a fost lăsat din braţe, după ce i-a plătit apartamentul. Pentru că a rămas fără comenzi, a apelat la senatorul PSD Cătălin Voicu, căruia i-a dat o mare sumă de bani, pentru a-l ajuta să câştige o licitaţie. Voicu a fost prins făcând trafic de influenţă, din cauza faptului că telefoanele lui Căşuneanu erau puse sub supraveghere.

Interesant este că deşi DNA cere acum arestarea senatorului Voicu, în cazul lui Căşuneanu nimeni nu a pus problema în aceşti termeni. Să fie pentru că Regele asfaltului are la mână familia prezidenţială?

2 comentarii la „Va scăpa Regele asfaltului de pârnaie?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.