Victor Ciutacu îl atacă pe Raed Arafat: E «despotic» pentru că denunţă nerespectarea recomandărilor legate de pandemie

După ce Victor Ciutacu l-a susţinut fervent pe Raed Arafat, mai ales că PSD îl considera un fel de astru al situaţiilor de urgenţă, iată că, în ultima vreme, teleastul s-a sucit. Acum, Ciutacu nu-l mai place nici un pic pe secretar de stat din MAI. Ar fi despotic. Mai ales de când nici PSD nu-l mai are la suflet pe medic.

Ultimul atac al lui Ciutacu a venit după ce Raed Arafat a spus, la Digi24: O parte dintre români au devenit neglijenți, nu se respectă reguli de bază. Măsurile de relaxare rămân, vedem că nu se respecta toate: avem poze de la terase cu mai mulți participanți, e clar că sunt prieteni diferiți care stau acolo și e foarte greu de reglat.

Ciutacu, pe Facebook, ulterior declaraţiei lui Arafat: Pe cât de aiuritoare și de abjectă a fost campania împotriva lui Raed Arafat în cazul Colectiv, pe atât de absurdă, ilogică și irațională e prestația lui publică în criza Covid. Mă feresc să speculez pe șantaje și/sau ordine, dar nu am nici o rezervă în a spune că fondatorul SMURD e despotic și că s-ar simți perfect într-o dictatură militară la care să fie parte.

Fireşte că-i doar o coincidenţă faptul că teleastului nostru i s-a relevat despotismul lui Arafat după ce-a zis banalitatea: o parte dintre români au devenit neglijenți, nu se respectă reguli de bază, tocmai când doctorul a căzut în dizgraţia PSD.

Arafat n-a fost niciodată vreo lumină, dar nici vreun despot. Însă Ciutacu a mai găsit un pretext ca să cânte în struna PSD, mai ales că Arafat nu vrea în ruptul capului să denunţe ceea ce partidul numeşte realitatea ascunsă de Guvern, după cum scrie chiar pe pagina de Facebook a PSD, ori manipularea legată de pandemie, aşa cum afirma, de pildă, Lia Olguța Vasilescu, o altă lumină, dar a politichiei.

Şi pentru că nimeni nu l-a lăudat pe Ciutacu pentru atacul împotriva lui Arafat, a sărit Sputnik, vocea propagandei ruse, dar şi cea mai activă filială din România a PSD – aripa Dragnea, care titrează bombastic: Schimbare radicală: Ciutacu îl face praf pe Arafat: ”Prestație absurdă și irațională!”

În rest, nimic nou: drumul spre ridicol pare a fi neabătut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.