Viorica Dăncilă, odă în metru plastic: Dragnea ne scoate țara din noroaie

Am senzaţia că de câte ori se va desfăşoară o şedinţă de judecată la ICCJ în dosarul lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă îi va închina un elogiu liderului PSD, iar pe cel de azi l-aş numi: Dragnea ne scoate ţara din noroaie. Probabil ca să-l mai scoată din depresia în care-l arunca coana Justiţia, pe care oricum e pe cale s-o bage-n pămînt.

Dăncilă a spus, la o întâlnire cu primarii unor comune, că prin programelor PNDL I și II „am scos țara din noroaie”, subliniind că prima fază a programului i se datorează lui Liviu Dragnea, care era atunci ministru al Dezvoltării, iar acum, liderul PSD şi şeful Camerei. ​

Succesul programului PNDL 1, introdus de ministrul Dezvoltării din acea vreme, domnul președinte Liviu Dragnea, ne-a dat certitudinea că acesta trebuie continuat. Astăzi avem PNDL 2, programul de care depind șansele de dezvoltare a multor comunități. Cu ajutorul acestor programe am scos țara din noroaie, ca să mă exprim mai plastic, afirma premierul Viorica Dăncilă, în speranţa că, până la urmă, orice minciună îşi găseşte un credul.

Atunci când zic minciună, mă refer la faptul că va mai trece multă apă pe Dunăre până când drumurile de la ţara, în care cresc anual mii şi mii de cratere, vor arăta aşa cum le visează Viorica Dăncilă.

Iar dacă chestiunea se va rezolva vreodată, cât de cât, asta nu se va petrece în viaţa mea ori a ei, oricât de lungi ar fi.

Demn de remarcat însă e faptul că vocabularul Vioricăi Dăncilă s-a mai îmbogăţit. A învăţat cuvinte noi. Iată, acum spune: mai plastic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.