Virginitatea Biancăi Drăguşanu şi scurtarea mandatului de preşedinte a lui Băsescu – două ştiri care nu schimbă nimic

Unul dintre iubiţii Biancăi Drăguşanu susţine că diva n-ar mai fi virgină de la 16 ani, iar Sebastian Lăzăroiu, fostul consilier al lui Traian Băsescu, afirmă că e posibil ca actualul preşedinte să accepte scurtarea ultimului său mandat, la patru ani. Ei bine, iată două ştiri difuzate degeaba.

Dacă Bianca a fost ori nu virgină la 16 ani, n-are nici  o importanţă. Acest amănunt nesemnificativ nu-i ştirbeşte statutul de piţipoancă ori pe cel de păpuşă  Barbi – depinde, fireşte, de preferinţele fiecărui admirator.

În ceea ce-l priveşte pe Traian Băsescu, putea să plece chiar ieri de la Palatul Cotroceni. Nu cred că scurtarea mandatului său ne-ar mai folosi la ceva acum – ca şi-n următorii 20 de ani. Sunt convins de acest fapt, la fel cum sunt sigur că delincvenţii fac mai puţin rău decât jucătorii nepricepuţi.

În cele două mandate pe care le-a avut, preşedintele nostru jucător, după cum s-a autointitulat, a reuşit să tăie „rădăcinile” care tocmai începuseră să crească după 1989 – cu o obstinaţie demnă de o cauză mai bună. Aşa că nu mai nutresc nici măcar speranţe, fie şi dacă omul care-l va înlocui la Cotroceni se va apuca imediat să stropească „frunzele”. Pentru că nu-s altceva decât frunzele în agonie ale unei plante fără rădăcini.

Un comentariu la „Virginitatea Biancăi Drăguşanu şi scurtarea mandatului de preşedinte a lui Băsescu – două ştiri care nu schimbă nimic”

  1. Curvele (gen Dragusanu) si infractorii (gen cuplul de ciobani machidoni Becali) sunt la mare pret in Romanelistan.

    Tot la mare pret sunt manelistii, agramatii si, la gramada, toata fauna de tarati psihic din compozitia spitalului de psihiatrie numit Romanelistan.

    Antivaalorile au luat locul valorilor in urma unui proces asiduu de „brainwashing”. Cine si-ar fi imaginat ca dementa comunista se va transforma in schizofrenia post 1989?

    Ei bine, uite ca se poate…Aviz proorocilor de tot felul, deontologi ai puterii (de orice coloratura), care isi mai inchipuie ca pot juca rolul de Mama Omida cu diploma universitara la butoniera.

    🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.