Visul lui Dragnea: Să auzim doar Vocea PSD la Antena lui Voiculescu

Liviu Dragnea, liderul PSD, ar vrea ca românii să se audă doar vocea partidului său (de fapt, vocea lui Dragnea), de preferat la Antena3 şi RTV. Orice opinie contrară PSD, adică lui Dragnea, ar trebui curmată.

Însă Dragnea nu are curajul să o spună direct şi invocă un text al lui Dan Voiculescu.

Cel din urmă a cerut, pe blogul său, Guvernului și serviciilor secrete să verifice mai multe publicaţii online pe care le-a şi numit. Este vorba despre G4Media, NewsWeek, PressOne, DacNews, Comisarul și EpochTimes, asupra cărora, spune limpede Voiculescu, Executivul trebuie să acţioneze ferm pentru că ar servi interese care „doresc dezbinarea românilor”.

Îmi asum că toate site-urile și ONG-urile plătite pentru a mă înjura își vor intensifica atacurile, lucru ce nu mă oprește din a spune ceea ce gândesc.

Un grup ocult care nu își asumă public identitatea concretă și nici nu anunță transparent sursele de venituri dorește promovarea anumitor oameni și anumitor interese. Este un scenariu pe care l-am mai văzut în istoria recentă a României… scrie Dan Voiculescu pe blogul său.

Întrebat, la RTV, ce ar trebui să facă Guvernul în urma solicitării lui Voiculescu, Liviu Dragnea a spus: „Eu cred că are mare dreptate domnul Voiculescu și știu că a mai fost lansat subiectul acum câteva luni și a fost un mare scandal. De ce să nu ne permitem să ne gândim la asta? Unii nu se pot tăvăli cerând transparență, dar nu la ei. Orice firmă din România e transparentă. Să facă (Guvernul – n.n.) un proiect de lege privind transparentizarea finanțărilor și modul de cheltuire a banilor. De ce să fie secrete lucrurile acestea? Se tot vorbește că sunt firme acoperite? Dacă sunt mișcări de bani legale, cinstite, unde e deranjul?˝.

Voiculescu, fondatorul Antenei3, oficină în care manipularea grosolană şi linşarea adversarilor, de regulă ai PSD, sunt cuvinte de ordine, susține că publicaţiile citate mai sus ar fi beneficiat în ultima perioadă de ”o infuzii de capital substanțial” și că ar fi ”susținătoare ale lui Dacian Cioloș și ale apropiaților săi”.

Singurul argument din textul lui Voiculescu (om de afaceri, politician, dovedit drept fostinformator al Securităţii comuniste, condamnat în 2014 la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării ICA, din care executat doar trei) în favoarea faptului că aceste site-uri ar fi periculoase pentru românai este creșterea audienței lor.

2 comentarii la „Visul lui Dragnea: Să auzim doar Vocea PSD la Antena lui Voiculescu”

  1. Ei nu doresc sa puna mana doar pe bani. Ei doresc sa controleze si minta celor care mai gindesc.

  2. Cel mai muUlt le-ar placea un altar la care sa ne închinam cu toții…in corpore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.