Am rupt-o în fericire! Pleşoianu s-a enervat atât de rău, încât ne ameninţă că va spune nimic de 100 de ori mai tare

Liviu Pleşoianu, deputat PSD, s-a supărat ca văcarul pe sat fiindcă n-a reuşit să strângă cele 200 de mii de semnături necesare înscrierii în cursa pentru Palatul Cotroceni. Suprărea omului reiese limpede din ultimele sale creaţii pe Facebook – exerciţii de grafomanie aproape desăvârşite.

În momentul în care şi-a dat sema că n-are şanse reale să între în cursa pentru prezidenţiale, Pleşoianu a tunat şi fulgerat împotriva fostei sale prietene, Antena3. Ea ar fi de vină, nu l-a chemat la emisiuni. Era firesc să fie aşa. Oficina Antena3 suţine, în apropierea alegerilor, personaje politice cu oarece şanse, de care o leagă interese serioase, nu candidaţi precum Pleşoianu, cel care aştere pe Facebook mesaje anacronice şi inepte, cu iz de guevarism găunos, convins că locuitorii planetei n-au linişte până ce nu le citesc.

În altă ordine de idei, ANAF a reuşit să recupereze aproape 18 milioane de euro de la Dan Voiculescu din totalul de peste 80 de milioane de euro. Puţin pentru stat, mult pentru un Varan care, fireşte, n-ar mai fi dispus să „înstrăineze” capital, iar pe Liviu Pleşoianu, apt să clameze doar slogane infantile, nu se poate baza.

În final, atunci când era limpede că n-are nici cu ce, Pleşoianu a mai scos din mânecă niscai vinovaţi de servici, deocamdată anonimi – oarece complotişti care l-ar fi bombardat cu semnături false (statul paralele, deh!). Însă el, inteligentul, şi-a dat sema la timp că urma să fie tras pe sfoară cu liste măsluite, copiate la xerox, aşa că s-a decis să nu mai meargă la BEC, dejucând astfel planurile „complotiştilor”. Te doare mintea!

Însă cei care i-ar fi dat listele false, numiţi de el «anonimi „binevoitori”», au rupt-o în fericire, pentru că – atenţie! – Pleşoianu s-a enervat atât de rău pe toţi cei care încearcă să-l compromită, încât, zice el, va fi de 100 de ori mai vocal. De unde, înţeleg eu, ne putem aştepta să ne spună nimic de 100 de ori mai tare. Tot deputatul PSD ameninţă pe Facebook că-şi face şi un partid. Vrea musai să ne arate cărarea luminoasă spre Răsăritul viu, aşa cum scria tot pe pagina sa Facebook.

Apropo de Răsăritul viu, propaganda rusă, cea care i-a ridicat nenumărate imnuri de slavă deputatului PSD, pe motiv că ar fi un autentic suvernaist, ne ceartă, afirmând că trebuie să ne fie ruşine fiindcă nu l-am susţinut pe Pleşoianu: Rușinos pentru România este că Liviu Pleșoianu sau alți români patrioți nu găsesc sprijin în presa română – și singurii care i-au fost alături mereu am fost noi, cei de la Sputnik. Nu pentru că ar fi ”al nostru”, ci pentru că e un om de valoare – și un patriot, scrie Sputnik, agenţia guvernamentală rusă.

Şi hiper – super- mega-ultabioterapeuta Lidia Fecioru, care tocmai se hotărâse să-l susţină pe Liviu Pleşoianu, în mâinile căruia (zicea ea) va pune destinul nepoţilor ei, a dat-o în bară. Aşa că, acum când ştim că Pleşoianu, cu toată divinaţia lui Fecioru, n-a strâns nici măcar semnăturile necesare candidaturii, putem spune: iată, nici paranormalele astea nu mai sunt ce-au fost odată.

Citeşte şi: Energetica Lidia Fecioru şi-a ales candidatul. E unul care împinge apa la deal

3 comentarii la „Am rupt-o în fericire! Pleşoianu s-a enervat atât de rău, încât ne ameninţă că va spune nimic de 100 de ori mai tare”

  1. Alo, Spitalu 9, duamna Ficior, antena 3, Arcu de Triunf, stadionul Giuilesti opriti complotu, nu lasati xeroxu binevoitorilor anonimi sa triumfe. Plesoainau a fost, este si va fi alesul garofitei vesele.

  2. De ce să tragă el la şaibă
    Când mai uşor poate să aibă
    Salariu bun, să fie domn
    Şi c-un fotoliu pentru somn?

  3. Ce mai vaite pe pagiana lui Plesoianu! se cuipa cu cu suveranistii, modelul Chitic. Balamucul nou, sunt vreo 10 cu totul, dar au vreo cinci partide. Ala eu, ala eu. Toti sun liberi, furiosi si frustrati. nu-i iubeste poporul? Ca doar ca ei il iubesc pe popor, precum Lapusneanu. Daca voi nu ma vrei, eu va vreau. Alooo, rudotelu, diazepanu, pe unde sunteti?, aveti treaba….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.