Guşă şi Ciutacu, ultimul delir: Marcel Pavel complotează ca să ne inducă frica de coronavirus

Lovit frontal de teoria conspiraţiei, ca şi în alte rânduri, Cozmin Guşă produce ultima gogomănie: Marcel Pavel complotează cu puterea actuală ca să ne inducă la toţi frica de coronavirus.

Delirul lui Gozmin Guşă legat de cazul Marcel Pavel l-a contaminat şi pe Victor Ciutacu. Culmea, în timp ce Guşă afirma că Pavel nu are coronavirus, iar cazul cântăreţului este o manipulare orchestrată de Cotroceni, Guvern şi medici, pe care însă nu a fost în stare s-o explice coerent, e contrazis chiar Marcel Pavel.

Cozmin Gusa/ 18 iunie, ora 21:54, pe pagina sa de Facebook:
MA-NI-PU-LA-REEEE! Azi dimineata m-am trezit ingrijorat de stirea cu Marcel Pavel infectat cu coronavirus… Dupa cateva eforturi de comunicare, spre pranz am putut afla doar ca “este bine”, fapt ciudat care m-a mobilizat sa aflu detalii chiar din spital: asadar, am aflat ca Marcel a fost testat negativ…

Cozmin Gusa/ 19 iunie, ora 16:42, pe pagina sa de Facebook: FIX MAREEE MA-NI-PU-LA-RE!! In mod normal cei care-au pus-o la cale ar trebui băgați in dubă.
Ceea ce scriam ieri și azi începe să se confirme fără dubii: nici urmă de COVID în cazul Marcel Pavel, ci doar o încercare “scremută” de a manipula opinia publică înspre FRICA DE COVID; plus pariția de decizii în justiție care CONDAMNĂ INTERNĂRILE CU FORȚA tot pe motiv de COVID INVENTAT!!

20 iunie. Marcel Pavel reacţionează la acuzaţiile că ar fi parte dintr-o conspiraţie, afirmând limpede că a avut două teste pozitive la noul coronavirus, contrazicându-l astfel flagrant pe Guşă.

Marcel Pavel, 20 iunie, ora 08:42, pe pagina sa de Facebook:…Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar! …Trec prin momente de cumpănă a vieții mele!În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți! …Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv la nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niste lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dv să treceți prin ceea ce trec eu!

Tot ieri, Guşă ignoră cu desăvârşire postarea cântăreţului şi ţinea puia-gaia cu complotul. Mai mult, sugerează că Marcel Pavel e un mincinos, chiar dacă se face că-l mângâie pe cap, parafrazând, într-un exerciţiu de ridicol fără margini, cuvintele pe care care le-ar fi spus Iisus.

Cozmin Gusa, 20 iunie, ora 12:55, pe pagina sa de Facebook: Marcel Pavel are dreptate! Dar totuși, “ DOAR ADEVĂRUL NE POATE ELIBERA PE DEPLIN!” …In bulibășeala manipulării referitoare la cazul “MARCEL PAVEL-CORONAVIRUS”, manipulare care este CLARĂ ȘI EVIDENTĂ, cu toții am uitat ca Marcel, chiar dacă n-are coronavirus, are totuși ceva mai grav, adică dublă pneumonie…

În scena a mai intrat şi Victor Ciutacu, care a lansat o teorie tembelă, marca Victor Ciutacu. El întreabă conspirativ de ce angajaţi de la Kanal D și ProTv, unde a mai filmat Marcel Pavel, înainte de internare, nu sunt şi ei bolnavi de coronavirus.

Victor Ciutacu, conform newsweek.ro: În săptămâna în care se presupune că a dat coronavirus în stânga și-n dreapta, Marcel Pavel nu a filmat doar în Antena 1, ci și în Pro TV și Kanal D… Ăia-s mai rezistenți la Covid sau cele două trusturi încă nu au semnat parteneriatele media cu luptătorii împotriva virusului ucigaș și își țin angajații-n geam, să-i vadă lumea sănătoși?

Şi pentru că raţionamentul lui Ciutacu e tâmp, propaganda rusă a simţit nevoia să-i sară în ajutor. Aşa că, tot ieri, Sputnik, agenţia de presă a Kremlinului, titra: Ciutacu aruncă bomba în cazul Marcel Pavel și vedetele – iese la iveală o mare făcătură!

În rest, s-a văzut din nou că prostia are repulsie de anonimat. În ce priveşte făcătură pe care s-a căznit să ne-o vândă Guşă, Ciutacu şi propaganda rusă, are, vorba lui Marcel Pavel, două testări pozitive.

2 comentarii la „Guşă şi Ciutacu, ultimul delir: Marcel Pavel complotează ca să ne inducă frica de coronavirus”

  1. Din gindirea marelui Gusa, gasita pe citatepedia: Am atâtea pe cap, încât nu mai ştiu cum să le fac faţă. De a­ceea am nevoie de o mică piedică în calea uitării.
    Este o minuta perla, dar trebuie sa tinem cont de cimilitura semidoctului, pentru ca uitarea adusa in discutie de el este si un leac pentru mizeria umana.

  2. Cozmin Gusa a plecat de la Dan Voiculescu ca sa ajunga la Adrian Nastase, care l-a uns in pozitia a treia din PSD. Apoi, Gusa l-a tradat pe Nastase si a plecat la Basescu. Episodul e cunoscut. Dupa Basescu se intovaraseste Lavinia Sandru, o cometa pesedista, pe atunci nevasta lui Valcov, si infiinteaza un partid marioneta. Gusa, ca puricele, a sarit in directii diametral opuse, prietenii stiu de ce. E celebra si povestea ca Rusia ar fi a doua lui patrie, dupa cum zicea chiar el. S-a scris si despre intalnirile lui Gusa cu oficialii rusi, ca si despre cum rasapandea el in spatiul public de bazaconii panslaviste. A fost banuit si de carotarera intrarii nostre in NATO. Intoarcerea lui Gusa in PSD era iminenta pentru un traseist, ramine de vazut ce primeste in schimul razboiului pe care-l duce acum cu actuala putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.