Jurămintele preşedintelui Traian Băsescu

Dan Diaconescu susţine că Traian Băsescu „s-a jurat că nu are nici un fel de legătură cu arestarea”. Am mai citit odată ştirea: Băsescu s-ar fi jurat, într-o discuţie telefonică purtată cu şeful OTV, că nu-i amestecat în arestarea omului de televiziune.

Ce legătură are preşedintele cu arestările? Teoretic, nici una. Nu are prerogative să discute despre arestarea cuiva – iar dacă o face cu un inculpat este şi mai grav.

N-am să comentez care ar putea fi mesajul abscons al preşedintelui către justiţie ori către popor, pentru că nu sunt sigur de veridicitatea afirmaţiilor lui Diaconescu. Însă tăcerea Administraţiei Prezidenţiale mă pune pe gânduri.

Preşedintele Românei îi jură unui inculpat că nu are legătură cu arestarea sa. Dacă-i adevărat, nasol moment, mişto colivă. La coliva democraţiei originale româneşti mă refer.

6 comentarii la „Jurămintele preşedintelui Traian Băsescu”

 1. EFEMERIADA din mijlocul verii. VANTU a palpat un nou SAFI, de data asta politic ,si dupa bunul obicei a gasit iarasi un vlas, de data asta de sorginte caracalean, ca nu degeaba avem faima. Cu o scenarita demna de elodia show, se pare ca fluturasul grizonat ,a inceput ultimul dans in jurul focului!Garantat 100% ca de data asta incape in tomberonul bine meritat!

 2. De acord cu opinia Baietelului.
  Dan Diaconescu si ceilalti ciraci de la
  HASNAUA OTV au intrat in delirium tremens
  au inceput sa formeze guverne ,sa numeasca ministri etc
  Halal libertate de exprimare.Dar sa speram ca se adevereste proverbul .
  „Cand Dumnezeu vrea sa piarza pe cineva,
  prima data ii ia mintile”
  Asa sa fie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.