Crin Antonescu a început să gândească. În sfârşit, o ştire pozitivă

Imediat după ce Comisia de Etică a Universităţii Bucureşti a hotărât că Victor Ponta a plagiat, premierul s-a întâlnit, la un  restaurant select, cu Crin Antonescu. Bună mişcare. Dacă mănânci, încă exişti – ca să-l parafrazez pe ilustrul Marean Vanghelie.

Sunt momentele cu adevărat grele pentru ţară. Aşa că e bine ca un cap greu de probleme guvernamentale – peste care se aştern şi cele vechi, legate de teza de doctorat, mai mult sau mai puţin plagiată –  să se sprijine pe umărul unui preşedinte, fie el şi interimar.

Respectiva întâlnire de taină a avut şi alte beneficii. În sfârşit, domnul Crin Antonescu a realizat – cam era vremea – cât de praf şi pulbere a ajuns imaginea României. Altfel, nu ne comunica –  tocmai în timp ce-i întorcea înjurăturile lui Băsescu – cum stă chestiunea cu întunecata noastră imagine de la export. Iată, parcă domnul Antonescu a început să gândească, dar mă întreb: oare ne mai foloseşte la ceva, de vreme ce toate oalele sunt sparte?

Însă dacă, punându-şi mintea la contribuţie, noul locatar de la Cotroceni învinge aroganţa care-i ascunde, de fapt, complexul de inferioritate şi începe să se îndoiască de perfecţiunea sa, măcar îmi poate deveni simpatic.

3 comentarii la „Crin Antonescu a început să gândească. În sfârşit, o ştire pozitivă”

  1. Gandeste prost si face mai rau ca Basescu. Marea lui drama e legitimatatea in fata poporului. Nu a avut, nu are si nici nu o va capata. S-a cocotat pe un scaun inalt folosind usa din dos. o sa cada de sus si o sa simta asta pana in gaura curului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.