Culmea ridicolului: Dana Budeanu explică ceea ce nu pricepe nici ea sau sclavii, matracuca, comisia şi cacofonia

Dana Budeanu a atins o nebănuită culme a ridicolului: explică chiar şi ceea ce nu înţelege. Păi asta da performanţă. Însă tocmai când credeam că aripile prostiei agresive se dezvoltă cu repeziciune, iar cerul se va întuneca mintenaş, văd că doamna influencer a început să se îndoiască de propria perfecţiune.

Dana Budeanu, Verdict… episodul 90, intitulat – Virusul este pentru săraci, postat pe site-ul stiripesurse.ro: ‘Neaţa! Aseară am stat pentru voi şi pentru sclavii care se uită, şi sunt în continuare tot sclavi, şi pentu cei smart, care n-au timp şi e foarte rău că nu au timp, măcar o oră în situaţiile astea… în care ne aflăm… Am stat pentru voi pe site-ul Senatului, unde a vorbit o matracucă care (cacofonie permisă doar madamei – n.m.) i-a ţinut locul lui Şerban Nicolae în comisia juridică, o matracucă care (ştiţi deja- cacofonie permisă – n.m.) a reformulat legea abuzivă a carantinei într-o formă pe care io o să încerc să v-o explic astăzi. Este atât de proastă forma, matracuca, comisia, încât nu ştiu dacă veţi înţelege ceea ce eu voi încerca să explic într-un fel perceptibil de toată lumea. Eu o să vă explic ce-am înţeles io. În primul rând că e foarte greu să înţelegi ceva, pentru că reformulările şi felul în care ni se explică cum ne ia…

În rest, în vremea coronavirusului, lipsiţi-vă pe cât puteţi de explicaţiile perceptibile ale nerozilor cu aspiraţii.

5 comentarii la „Culmea ridicolului: Dana Budeanu explică ceea ce nu pricepe nici ea sau sclavii, matracuca, comisia şi cacofonia”

  1. ‘Fenomenul’ Dana Budeanu fis, fis. Explicatie> O natintoaca gaseste mereu o armata de jalnci natintoci care sa o admire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.