Dacă Săftoiu e un mare nimeni, preşedintele Băsescu trebuie să-şi ceară scuze

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat la postul public de radio că fostul său consilier Claudiu Săftoiu este un mare nimeni.

Să recapitulăm. Aşadar, în februarie 2011, Săftoiu este un mare nimeni, însă între octombrie 2006 şi martie 2007 omul ăsta era cu totul altceva pentru preşedinte. Un reper, cred eu. Altfel, cu siguranţă, şeful statului nu-l numea director al Serviciului de Informaţii Externe.

Cum dracu’ să pui un mare nimeni şef peste spioni? Iar dacă eroarea s-a produs – un mare nimeni a fost uns în fruntea unui serviciu secret atât de important – se cuveneau oarece scuze publice din partea lui Traian Băsescu.

2 comentarii la „Dacă Săftoiu e un mare nimeni, preşedintele Băsescu trebuie să-şi ceară scuze”

  1. Saftoiu e un mare nimeni, un urias nimeni, dar Traian a stiut asta de la inceput. L-a facut mare ca sa-i faca hatarul Adrianei. Cam asa stau lucurile si nu e vreo mare filosofie

  2. In legatura cu incornoratul, filozof tot nu mai ramanea!Adica la un astfel de exemplar subordonezi o structura de elita,hai zau Zaus, o fi 3,14147zda moldovencei buna, dar nici asa!Macar soferul Peter , a avut-o inainte ,s-au dupa!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.