Dan Puric îl susține pe Călin Georgescu ca să fim ce-am fost în comunism, ba chiar mai rău decât atât

Atunci când Dan Puric grăiește patriotard, declanșând coșmarul rațiunii, se întunecă cerul, însă el pare în continuare foarte mândru de vorbele sale.

De pildă, deunăzi actorul a dat-o iar pe politică într-un interviu publicitar la Evz, sub titlul: Dan Puric, președinte?! în care spune, fluturând modestia, că n-ar prea dori să ajungă la Cotroceni, dar îl suține pe Călin Georgescu

Dan Puric: …Eu întotdeauna l-am susținut pe domnul Călin Georgescu și îl susțin în continuare. Are (după cum spune actorul) un discurs politic, nu de șușă politică...

E de notorietate faptul că Georgescu, la un moment dat propunerea AUR și a madamei Șoșoacă pentru fotoliul de premier de la Palatul Victoria, și-a arătat încă din 2021 atașamentul față de Putin, afirmând la Metropola TV că șansa României este înțelepciunea rusească ori că scutul de la Deveselu este o rușine diplomatică, ca să dau doar două exemple. Traducând din română în română, Georgescu sugera în urmă cu trei ani ieșirea noastră din UE și NATO, ca să redevenim un satelit al Moscovei, așa cum am fost între 1945 și 1989. Mai trebuie menționat că, în 2021, discursul său la Metropola TV, nici măcar o șușanea, ci, în realitate, o aiurare, a fost aplaudat și ovaționat la scenă deschisă de propaganda rusă din România.

Acum, Puric l-ar vrea președinte pe Georgescu, ca să fim nu doar ce-am fost înainte de 1989, ci chiar mai rău decât atât.

Citește și:

Un comentariu la „Dan Puric îl susține pe Călin Georgescu ca să fim ce-am fost în comunism, ba chiar mai rău decât atât”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.