Dragnea, ultima dramoletă cu iz patriotard: N-a vrut să plătească «preţul» pentru a scăpa de puşcărie

La Înalta Curte s-a judecat astăzi a treia cerere de eliberare depusă de Liviu Dragnea. Cu un scenariu de dramoletă cu iz patriotard, el tot încearcă să-i convingă pe judecători că este nevinovat .

S-a spus că vreau să ies cu orice preț din închisoare. Nu vreau să ies cu orice preț și cred că stau nevinovat. Puteam să plătesc, dar nu am vrut să fac compromisuri, a declarat Dragnea în fața instanței.

Ulterior, la ieșirea din sala de judecată, întrebat de jurnaliști ce a vrut să spună în legătură cu preţul, iar el a zis: Prețul era România!

Declaraţia lui Dragnea a mişcat profund doar propaganda rusa, aşa că Sputnik a titrat: Liviu Dragnea șochează, a aruncat adevărul în fața presei Liviu Dragnea a făcut o declarație superbă în fața instanței – se pare că a plătit prețul pentru ”îndrăzneala” de a fi încercat o formulă de guvernare suveranistă… Pentru Sputnik, suveranist înseamnă anti-UE, anti-NATO.

De ce fostul lider al PSD n-a spus şi instanţei care ar fi fost preţul, ci doar ziariştilor, precis va rămâne pe veci un mister, ca şi cel legat de asasinii săi de la Athénée Palace. În rest, drama lui Dragnea e că se tot exteriorizează.

UPDATE: Deocamdată, Liviu Dragnea, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, rămâne în Penitenciarul Rahova. ICCJ i-a respins și contestația la executare. Decizia nu este definitivă, poate fi contestată tot la instanța supremă.

3 comentarii la „Dragnea, ultima dramoletă cu iz patriotard: N-a vrut să plătească «preţul» pentru a scăpa de puşcărie”

  1. Marii infractori isi apara onoarea NEREPERATA. Onoarea de a fi mari infractori.

  2. Pedeapsa pentru el a fost, cea pe care o ispaseste, de un a si un pic si zeci de…… vile.

  3. Dragnea e si mare actor. Deja s-a remarcat in coproductia> In spatele usilor inchise. Poate ca ia si Oscarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.