După ce i-a expirat suspendarea pe Facebook, Pleşoianu declanşează «războiul total». Nu-i exclus să atace şi planeta Marte ori pe Vrăjitorul din Oz

Suspendat vreo 30 de zile pe Facebook, Liviu Pleşoianu, deputat PSD, un „războinic al luminii” mai dihai decât Gigi Becali la vremea sa, s-a hotărât să scoată pârleala din perioada în care n-a putut posta printr-un „război total”.

Adevărat, războiul pe Facebook e o decizie uşor de luat. Mai greu e ca Pleşoianu să-i prevadă sfârșitul, dar mai ales pierderile, după ce, de pildă, i-a calificat cetăţeni cu „vocaţie de sclavi” pe românii care nu-i împărtăşeau ideile anti-UE.

Ultimele pagini ale jurnalului de front arată că războinicul nostru a declanşat atacuri asupra lui Jyrki Katainen, vicepreședinte al Comisiei Europene, fost premier al Finlandei, Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti şi Kevin Hamilton, ambasadorul Canadei în România, lovind, prin ricoşeu, în Teodor Meleşcanu, ministrul de Externe, şi în George Maior, ambasadorul Românei în SUA, ca să-l apere pe Ilan Laufer, de care tocmai s-a dezis Liviu Dragnea.

Apoi, Pleşoianu ne-a aminti că el a cerut primul suspendarea lui Iohannis. Şi episoadele legate de „ipocrita” UE ori de Timmermans, sunt abisale. Vă las însă pe dumneavoastră să-i citiţi toate textele kilometrice, care l-ar face invidios şi pe cel mai înverşunat grafoman, dacă aveţi timp şi răbdare.

Eu am avut şi, după cum evoluează Pleşoianu, nu-i exclus să înceapă ostilităţile şi cu planeta Marte, asteroidul ‘Oumuamua ori cu Vrăjitorului din Oz, mai ales că propaganda rusă îl sprijină necondiţionat, indiferent de ce dă pe goarnă.

 

Un comentariu la „După ce i-a expirat suspendarea pe Facebook, Pleşoianu declanşează «războiul total». Nu-i exclus să atace şi planeta Marte ori pe Vrăjitorul din Oz”

  1. Nebunia ne conduce si vom ajunge fix pe marginea prapastiei. Dragnea, Stefanescu,Valcov, Dancila si toti cei care sunt toxici pentru acesta tara, iar alternativa nu exista pentru ca nu avem opozitie. De acum incolo va fi Romania dinaite si cea dupa marea amnistie a infractorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.