Tăriceanu, omul cu pantaloni roşii, a ales «mântuirea» la ultima etapă a Formulei 1 de la Abu Dhabi

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului şi lider al ALDE, a preferat ultima etapă a sezonului din Formula 1 de la la Abu Dhabi în locul participării la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului.

În Emirate, Tăriceanu, care purta pantaloni roşii, s-a fotografiat cu Juan Carlos, fostul rege al Spaniei, şi cu Zinedine Zidane, iar imaginile le-a postat pe pagina sa de Facebook, considerând probabil că îi aduce mai mult prestigiu decât fotografiile alături de premierul Dăncilă şi patriarhul Daniel, la marea înghesuială de la Catedrală.

Imediat internauţii au comentat „la greu” imaginea cu Tăriceanu alături de Juan Carlos: Frumos domnule Tăriceanu, dar mă mir că aţi avut curajul unei vestimentaţii care este periculoasă în ţara toreadorilor! Bine că au închis ăia taurii că rămâneam fără preşedinte de Senat!… Ai ales Formula 1 în loc de sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului… şi pantaloni roşii. 🙂 Eşti ok, domnule Călin? sau Pantalonii ăia roşii îi ai de la PSD?

Alţii păreau de-a dreptul deranjaţi de ţinuta lui Tăriceanu: „Om bătrân îmbrăcat că un clovn… cică preşedintele Senatului”.

Cred însă că a-l compara pe Tăriceanu cu un clovn e o greşeală. Clovnul chiar are are demnitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.