Ghinion: Copleşit de frica de avion, Sorin Oprescu nu-şi poate trăi visul de fugar prin nu-ş ce paradis îndepărtat

Fobia lui Sorin Oprescu sau prima taxă pe care a plătit-o vinovăţiei sale decisă de instanţă.

Condamnat pentru corupție, Sorin Oprescu a tulit-o din România înainte de pronunţarea sentinţei definitive – 10 ani și 8 luni de închisoare. Numai că peste frica de avion, după cum arată Libertatea, n-a putut trece nici ca fugar, aşa că i-a fost greu să ajungă peste mări şi ţări, hăt…departe, într-un locşor din care să nu fie extrădat în România.

Fobia lui Oprescu de avion a fost şi un indiciu pentru anchetatori să-l găsească la Atena. Acolo a fost reţinut de poliţia elenă la patru zile de la condamnarea definitivă. Însă nu doar fobia, ci şi tabieturile i-au jucat feste fostului primar. El a plecat cu mașina în Grecia, pe o rută folosită de mai multe ori în trecut.

Şi iată cum Sorin Oprescu, copleşit de frica de zbor, nu-și poate trăi încă visul de fugar prin nu-ş ce paradis îndepărtat.

În rest, o listă scurtă cu nume foarte cunoscute care, până una-alta, au fentat justiţia din România: Cristian Rizea, Dragoș Săvulescu, Alina Bica, Mario Iorgulescu, Daniel Dragomir, Puiu Popoviciu, Alexander Adamescu, Elena Udrea, Sorin Oprescu. I-am enumerat pentru că sunt gata să fac pariu că majoritatea celor enumeraţi, condamnaţi definitiv, nu-şi vor executa pedepsele în România ori că nu vor ajunge vreodată în închisoare.

Citeşte şi:

3 comentarii la „Ghinion: Copleşit de frica de avion, Sorin Oprescu nu-şi poate trăi visul de fugar prin nu-ş ce paradis îndepărtat”

  1. Pai Prins Pol?!? adică Neprinsul Pol…ăla este regal,deci peste legi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.