Guvenul nu ştie că România a întrat în NATO

Onoratul nostru guvern habar n-are că România a aderat la NATO în 2004. Serios. Nu glumesc.

În articolul 49 al controversatului proiect de modificare a Constituţiei făcut de Guvern –  încă necitit cu atenţie la Palatul Victoria, în pofida faptului că  a fost  trimis  Preşedintelui României, care, la rândul său, l-a trimis spre Consiliul Legislativ, care îl va trimite  Senatului şi Camerei Deputaţilor –  scrie: „Articolul 149 din vechea Constituţie va avea urmatorul  cuprins: «Aderarea Românai la Tratatul Atlanticului de Nord se face prin lege adoptată de Parlament, cu o majoritate de două treimi din numărul membrilor săi»”.

În actuala Constituţie din 1991, revizuită în 2003, scrie: „Articolul 149 – Aderarea României la Tratatul Atlanticului de Nord se face prin lege adoptată în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor”. E firesc. Dar acum suntem în Alianţă de vreo şase ani.

A fi sau a nu fi în NATO?

O întrebare care a bulversat  Guvernul.

4 comentarii la „Guvenul nu ştie că România a întrat în NATO”

  1. DON E M I L I O, santeti extrem de …intransingent, sa pretindeti DVs. asa ceva de la acesti bieti parlamentari! Dar bucuria revederi, surmonteaza tema.

  2. SEeeee poate DON EMILIO ,io,io nici nu am fost plecat, am sperat si mi-am dorit ..SA REVENITI. Asta in medicina se numeste : A somatiza! GOTT SEI DANKE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.