Politichia circulară sau Marcel Ciolacu clamează: Rotativa, vă rog!

PSD, condus de Marcel Ciolacu, exclude continuarea unei colaborări la guvernare cu PNL în cazul în care rotativa nu va avea loc.

Dacă nu se face această rotativă, altă variantă decât alegerile anticipate nu există”, afirmă ultimativ Marcel Ciolacu, pentru că, susţine el, protocolul coaliției cu PNL-PSD prevede ca de anul viitor premierul să fie al PSD. Întrebat dacă doreşte să fie prim-ministru, liderul PSD a răspuns: E o onoare să fii premier, nu e pe dorinţe. Dorinţa mea ţine de votul colegilor mei. Dacă colegii mei vor considera că eu sunt cea mai potrivită persoană să îi reprezint ca prim-ministru, eu am să fiu. Adică, intrând în străfunzimea vorbelor liderului PSD, răsucirea din 2023 poartă deja un nume: Marcel Ciolacu. Ba chiar sunt convins că în volumul PSD, file de istorie se schiţează deja epopeea: De la Viorica Dăncilă la Marcel Ciolacu.

În rest, toată tărăşenia asta legată de politichia asta circulară mă duce cu gândul la un dialog din Eden care ar fi sunat cam aşa – Eva îl întreabă pe Adam: Mă iubeşti? După doar câteva secunde, el răspunde: Am cumva vreo alternativă?

Citeşte şi:

Un comentariu la „Politichia circulară sau Marcel Ciolacu clamează: Rotativa, vă rog!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.