Victor Ciutacu şi Codrin Ştefănescu, evoluează de la penibil în jos sau videochatul fierbinte şi activista

Victor Ciutacu, teleastul lui Ghiţă, şi Codrin Ştefănescu, în prezent cu un statut incert în PSD, sunt două personaje care au ceva în comun: se întrec să evolueze de la penibil în jos.

Deunăzi, clienţi ai unui videochat fierbinte au dezvăluit presei că o activistă care evoluează pe orbita PSD mai are o normă de starletă pe chaturile pentru adulţi. Infomaţia a făcut ceva vâlvă, devreme ce fătuca perorează ziua principii peste principii, iar nopatea se căzneşte să devină o Cicciolina online, dar zarva s-a stins repede. Asta şi pentru că mesajul politic răspândit de respectiva duduie, ambalat în limbaj de lemn şi lozinci prost însuşite, e mai slab decât al celui mai neconvingător activist din vremea PCR.

Însă tocmai când tărăşenia nu mai interesa pe nimeni, hop Ciutacu şi Ştefănescu, decişi să apere onoarea nereperată a PSD cu niscai teorii bubuitoare.

Într-un exerciţiu de ridicol fără margini, teleastul de la RTV acuză pe blogul său că statul paralel i-ar fi ars rapid aripile vajnicei starlete fierbinţi în drumul ei spre desăvârşire într-ale activismului. În opinia lui Ciutacu, nişte oameni din umbră au pus-o pe duduie în postura de bagaboantă care se freacă noaptea pe webcam și le ia banii obsedaților, iar ziua face pe credincioasă și susținătoarea familiei tradiționale, doar ca s-o compromită. De unde pricep că, cel puţin în viziunea teleastului din parohia lui Ghiţă, clineţii fatucii care oferă senzaţii fierbinţi contra cost fac parte musai şi din ditamai statul paralel.

Şi tocmai când mă pregăteam să spun cât de penibil este Ciutacu atunci când vrea să fie şi aplaudat că apără PSD de statul parale, văd postarea lui Codrin Ştefănescu. Cel din urmă ne spune, pe pagina lui de Facebook, că securicii născocesc mizerii despre activista PSD. Ba, mai rau, aceeiaşi securici o calcă în picioare. Ca să ne convingă, postează şi o fotografie cu tânăra, care la mitinguri ţine în mână o carte pe coperta căreia scrie: Un om al zilelor noastre în dialog cu Bunul Tată Ceresc.

Numai că, încercând să se facă util cu orice preţ partidului care l-a pus pe linie moartă, Ştefănescu, paralel cum îl ştim, o dă din nou în bară. Mizeriile alea proferate de niscai securici la adresa pioasei activistei de pe orbita PSD, cum scrie locotenentul lui Dragnea, au fost recunoscute chiar de cea care aspiră la statutul de Cicciolina online, pe pagina ei de Facebook, în încercarea de a impaca fanii cu ideea că ziua-i activistă, iar noaptea videochatistă. Culmea, starleata fierbinte nu părea deloc călcată în picioare, ba chiar era fericită că se spovedeşte.

În rest, iată, voaiorismul ăsta politic are tot felul de valenţe.

2 comentarii la „Victor Ciutacu şi Codrin Ştefănescu, evoluează de la penibil în jos sau videochatul fierbinte şi activista”

  1. Victor Ciutacu, Codrin Ştefănescu și Oana Lovin, protestatara „cu sparanghel” ar putea face videochat extrem de profitabil pentru ei și pentru PSD !

  2. sa o lase pe fatuca sa suga linistita sparanghelul !!!!
    astia 2 , ii strica imaginea !!! dar spera si ei sa ia o portie de …. sparnghel , de la sugatoarea sefa !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.